Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Α.ΡΙ.Σ.: Ο Σύλλογος δεν είναι τσιφλίκι κανενός


Καταγγελία από την Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Συνεργασία για τραμπουκισμούς, αυθαιρεσίες και αυταρχικές συμπεριφορές του προέδρου και των μελών της πλειοψηφίας του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Πειραιά.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σε προσωπικό τους τσιφλίκι έχει μετατρέψει η πλειοψηφία του Δ.Σ. τον Σύλλογο Εργαζομένων Δήμου Πειραιά και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα και σήμερα από την συμπεριφορά και την στάση του προέδρου και των μελών της πλειοψηφίας απέναντι στους εκπροσώπους των παρατάξεων που έχουν καταθέσει υποψηφιότητες για τις εκλογές ανάδειξης αντιπροσώπων στην Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.
Οι λέξεις δημοκρατία και ελευθερία έκφρασης, φαίνεται ότι δεν συγκαταλέγονται στο λεξιλόγιο τους αλλά είναι προφανές ότι δεν απηχούν και στις πρακτικές τους. Θεωρούν τον Σύλλογο Εργαζομένων Δήμου Πειραιά «μαγαζάκι» τους και αρνήθηκαν στις υποψήφιες παρατάξεις το μητρώο μελών του Συλλόγου με την αστεία πρόφαση της διαρροής προσωπικών δεδομένων!
Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν δίνουν το μητρώο μελών γιατί φοβούνται να διεξαχθούν οι εκλογές με ίσους όρους για όλους και καταφεύγουν σε αντιδημοκρατικές και αυθαίρετες τακτικές.
Αυτούς όμως που πραγματικά θα έπρεπε να φοβούνται είναι οι εργαζόμενοι, γιατί και ισχυρή μνήμη έχουν και ορθή κρίση διαθέτουν και θα καταδικάσουν αυτούς που αντί να διεκδικούν για τους εργαζόμενους κινούνται με ιδιοτελή κίνητρα και να διατηρήσουν τις θέσεις τους, χωρίς ποτέ να έχουν απαιτήσει την αξιοκρατία και να γίνουν κρίσεις προϊσταμένων.      
Η Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Κίνηση καταγγέλλει τους τραμπουκισμούς που δέχθηκε η εκπρόσωπος της παράταξης μας κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Πειραιά, γιατί ζήτησε το μητρώο μελών, καθώς και την αυθαιρεσία και αλαζονεία του προέδρου και των μελών της πλειοψηφίας του Δ.Σ. να μην το δώσουν.
Καλούμε τους εργαζόμενους του Δήμου Πειραιά να καταδικάσουν αυτές τις πρακτικές που γυρίζουν πολλά βήματα πίσω το συνδικαλιστικό κίνημα και σε καμία περίπτωση δεν βοηθούν ώστε να επανέρθει η εμπιστοσύνη των εργαζομένων προς τα συνδικάτα.

Στις Εκλογές για την Ανάδειξη Αντιπροσώπων στην Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

Στηρίζουμε – Ψηφίζουμε

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ  ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017


δημοσίευσε ...