Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Χαρίσης: Η Εργατική Τάξη και τα Σωματεία να εμπλακούν ενεργά στο μπλόκο των πλειστηριασμών



Δήλωση γραμματέα ΜΕΤΑ για τους πλειστηριασμούς και την κρατική βία κατά πολιτών και κινημάτων που αντιδρούν στην υφαρπαγή της λαϊκής περιουσίας και κατοικίας
Πωλείται η λαϊκή και η δημόσια περιουσία σε ξένα funds και ντόπια κοράκια και μαυραγορίτες! H κατάσταση αγριεύει! Αυτό δείχνει και η χθεσινή μαζική καταστολή στα Ειρηνοδικεία Αθήνας και Θεσ/νίκης. Το επόμενο βήμα θα είναι οι εξώσεις των ιδιοκτητών από τα σπίτια τους και θα πρέπει η αντίσταση να μεταφερθεί στις πόλεις, τους δήμους, τα χωριά, τις γειτονιές!
Θα πρέπει να προετοιμαστούμε για σκληρές μάχες που θα δίνονται σε ένα κλίμα ήττας και απογοήτευσης και για το λόγο αυτό καλείται η αγωνιστική πρωτοπορία να μπει μπροστά.
Στα ειρηνοδικεία σήμερα και αύριο στην περιφρούρηση των σπιτιών, δεν πάμε απλώς να κρατάμε ένα πανό και να λέμε συνθήματα. Πρέπει να τους αποτρέψουμε να ολοκληρώσουν το καταστροφικό τους έργο.
Είναι ανάγκη στις συλλογικότητες κατά των πλειστηριασμών να εμπλακεί η Νεολαία και η Εργατική Τάξη με τα συνδικάτα της. Δεν αρκούν τα ψηφίσματα, απαραίτητη είναι και η φυσική τους παρουσία.
Πρώτο μέλημά μας είναι να υπερασπίσουμε τα σπίτια και την περιουσία των συναδέλφων μας και των μελών των σωματείων.
Όμως, για να γίνει αυτό, αποτελεσματικά πρέπει να συστρατευτούμε σε ένα ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ και ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας. Τα σωματεία των Δήμων καλούνται να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο ρόλο σ’ αυτή την υπόθεση σε όλη την Ελλάδα.
ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ – ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ!
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!
Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ!


Σχετικές αναρτήσεις:



δημοσίευσε ...