Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Νέα τραγωδία με οδηγό απορριμματοφόρου που έχασε τη ζωή του



Συνεχίζει να μεγαλώνει ο μαύρος κατάλογος των ανθρώπινων ζωών που αφήνουν την τελευταία τους πνοή εν ώρα εργασίας στον κλάδο των εργαζομένων στους Δήμους. Αιτίες τις περισσότερες φορές η υπερεντατικοποίηση της εργασίας από την έλλειψη προσωπικού και η ανυπαρξία κατάλληλων και ασφαλών συνθηκών εργασίας, που αν η πολιτεία και οι αιρετοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης συνεχίσουν να τα απαξιώνουν, οι εργαζόμενοι στους Δήμους θα συνεχίσουμε να μετράμε θύματα.
Νεκρός ανασύρθηκε από το απορριμματοφόρο που ανατράπηκε στη Νέα Εθνική Οδό Χανίων-Κισσάμου, στο ύψος της Αγίας Μαρίνας, ο οδηγός, ενώ τραυματίστηκε ο συνοδηγός.
Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 10 το πρωί της περασμένης Τρίτης, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες χάθηκε ο έλεγχος του οχήματος, που εν συνεχεία συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο, ανατράπηκε και σύρθηκε για αρκετά μέτρα.
Στο απορριμματοφόρο του Δήμου Πλατανιά εγκλωβίστηκε ο οδηγός, ο οποίος ανασύρθηκε λίγη ώρα αργότερα.
ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Ν. Χανίων εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του συναδέλφου μας Στέφανου Μαυρεδάκη, που βρήκε τραγικό θάνατο σήμερα σε τροχαίο ατύχημα εν ώρα εργασίας.
Ο αιφνίδιος και πρόωρος χαμός του γεμίζει θλίψη την κοινότητα όλων των συναδέλφων των Δήμων του Νομού Χανίων και ιδιαιτέρως αυτών του Δήμου Πλατανιά όπου εργαζόταν.
Η Πρόεδρος                   Η Γραμματέας

Αθηνά Γιαννουλάκη        Δώρα Γεζουέ

δημοσίευσε ...