Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Νέο θανατηφόρο δυστύχημα - Όσο οι υπηρεσίες καθαριότητας θα απαξιώνονται τόσο περισσότερα θύματα θα θρηνούμαι



Όσο η απαξίωση των υπηρεσιών καθαριότητας συνεχίζεται, η εντατικοποίηση της εργασίας αυξάνεται από την έλλειψη προσωπικού και την κατάλληλη υποδομή μηχανολογικού εξοπλισμού και όσο υπάρχουν ανεύθυνοι αιρετοί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που θεωρούν τα Μέσα Ατομικής Προστασίας και τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας πολυτέλεια για τους εργαζόμενους, τόσο περισσότερα θύματα θα θρηνούμαι και ο μαύρος κατάλογος θα μακραίνει με ψυχές εργαζομένων.
Νέο εργατικό ατύχημα είχε τραγική κατάληξη για τον εργαζόμενο στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Νότιας Κυνουρίας. Το θανατηφόρο όπως εξελίχθηκε εργατικό ατύχημα συνέβη την ώρα της αποκομιδής απορριμμάτων που εκτελούσε ο 57χρονος Παναγιώτης Τσεμπελής ως εργάτης – συνοδός απορριμματοφόρου.   
Το δυστύχημα συνέβη περίπου στις 9.30 το πρωί, όταν σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες ο άτυχος άντρας κατέβηκε από τη θέση του και βρέθηκε μεταξύ του οχήματος και παρακείμενου τοίχου τη στιγμή που το όχημα βρισκόταν εν κινήσει, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.
Ο άτυχος εργάτης κατά την διακομιδή του στο Παναρκαδικό νοσοκομείο διατηρούσε τις αισθήσεις του και εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο, όπου δυστυχώς οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

δημοσίευσε ...