Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Δήμος Εύοσμου – Κορδελιού: ασφαλίτες στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου



Νέα ήθη. Με παρουσία της ασφάλειας έγινε η πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στον Δήμο Εύοσμου-Κορδελιού
Ανήκουστες καταστάσεις έζησαν εργαζόμενοι και πολίτες σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτ. Συμβουλίου του Δήμο Κορδελιού – Εύοσμου.
Στη συγκεκριμένη συνεδρίαση είχε κατατεθεί ψήφισμα κατά των πλειστηριασμών λαϊκής κατοικίας από το συντονιστικό συλλογικοτήτων, αλλά και το θέμα των συνεχών μηνύσεων, καταγγελιών, αναφορών κλπ που γίνονται τα τελευταία χρόνια και έχουν σαν αποτέλεσμα την διάλυση των υπηρεσιών, την τρομοκράτηση και συκοφάντηση των εργαζομένων.  Το δεύτερο θέμα κατατέθηκε από τον Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ και Δημοτικών Επιχειρήσεων του Νομού.
Ενώ το Δημ. Συμβούλιο ήταν κατάμεστο από κόσμο, εργαζόμενοι αντιλήφθηκαν την παρουσία της ασφάλειας και απαίτησαν την άμεση αποχώρησή της, η απάντηση που πήραν ήταν ότι βρίσκονται εκεί για τον φόβο επεισοδίων.
Ωραία απάντηση, οι πολίτες να  αντιμετωπίζονται σαν ύποπτα και ταραχοποιά στοιχεία.
Με την αστυνόμευση την τρομοκράτηση και την καταστολή θα επιβάλει η κυβέρνηση της αριστεράς την πολιτική της;
Και μη μας πουν, ως συνήθως, ότι τα σώματα ασφαλείας είναι ανεξέλεγκτα! Γιατί τότε όχι μόνο δεν έχει καμιά αξία, αλλά είναι και επικίνδυνη, η διακυβέρνηση στο όνομα της αριστεράς αν εφαρμόζονται πολιτικές στην οικονομία αλλά κυρίως στα δημοκρατικά δικαιώματα και ελευθερίες των πολιτών ίδιες με αυτές που ξέραμε από το μακρινό παρελθόν.
Τα λαλίστατα, κατά τα άλλα, κυβερνητικά και κομματικά στελέχη δεν βρήκαν μια κουβέντα να πουν για το περιστατικό, από όσο ξέρουμε.

δημοσίευσε ...