Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Δήμος Κοζάνης: Η καρδιά «πρόδωσε» συνάδελφο οδηγό την ώρα της εργασίας


Η υπερεντατικοποίηση της εργασίας που είναι απόρροια της μνημονιακής απαγόρευσης προσλήψεων προσωπικού και ο επίσης μνημονιακός οικονομικός στραγγαλισμός των δήμων, αλλά και η κακή διαχείριση των οικονομικών τους από τους αιρετούς, έχει δραματικές επιπτώσεις τόσο στην ασφάλεια όσο και στην υγεία των εργαζομένων που κάτω από σκληρές και δύσκολες συνθήκες προσφέρουν τις υπηρεσίες τους προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των πολιτών.
Σε οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, όπως έδειξαν τα στοιχεία της νεκροψίας, αποδίδεται ο θάνατος του άτυχου 32χρονου συναδέλφου του Δήμου Κοζάνης Θοδωρή Σωτηριάδη, από τη Σκήτη.
Ο άτυχος συνάδελφος που πραγματοποιούσε χθες 1/7/2016 αποκομιδή των απορριμμάτων στην Τοπική Κοινότητα Μαυροδενδρίου του Δήμου Κοζάνης έχασε τις αισθήσεις του και το απορριμματοφόρο που οδηγούσε έπεσε σε κολόνα της ΔΕΗ και στη συνέχεια σε μια οικία.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ και των ιατρών της καρδιολογικής του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης όπου μεταφέρθηκε ο συνάδελφος, πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, δυστυχώς κατέληξε.

Σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος Υπαλλήλων Ο.Τ.Α. Νομού Κοζάνης τονίζει:
«O Σύλλογος Υπαλλήλων Ο.Τ.Α. Νομού Κοζάνης, εκφράζει τα θερμά του και ειλικρινή συλλυπητήρια για τον θάνατο του συναδέλφου Θεόδωρου Σωτηριάδη, έγγαμου και πατέρα τριών ανήλικων παιδιών, οδηγό απορριμματοφόρου του Δήμου Κοζάνης. Ένας ακόμη συνάδελφος προστίθεται στη «μαύρη» λίστα των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης κατά την αποκομιδή των απορριμμάτων. Ευχόμαστε ανάπαυση της ψυχής του και δύναμη στους οικείους του».

δημοσίευσε ...