Τρίτη 10 Μαΐου 2016

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Αποστολή των παιδιών σε κατασκηνώσεις (του πρώην Τ.Υ.Δ.Κ.Υ)

 
ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Για την αποστολή των παιδιών στις Κατασκηνώσεις του πρώην Τ.Υ.Δ.Κ.Υ.

Με την υπ΄ αριθμ.: 75/11η/14-4-2016 απόφαση του Δ.Σ. του Ι.Κ.Α.-Ε.Τ.Α.Μ. εγκρίθηκε η συμμετοχή των παιδιών των ασφαλισμένων του Τομέα Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων (πρώην Τ.Υ.Δ.Κ.Υ.) σε ιδιωτικές κατασκηνώσεις θερινής περιόδου έτους 2016, καθώς και η αντίστοιχη δαπάνη.

Κατά τον μήνα Μάιο διεξάγεται ο σχετικός διαγωνισμός από τη Διεύθυνση Ασφάλισης Παροχών του Ο.Π.Α.Δ. και άλλες υπηρεσίες του Ι.Κ.Α.-Ε.Τ.Α.Μ., ενώ οι ασφαλισμένοι θα κληθούν να καταθέσουν στις Υπηρεσίες τα απαραίτητα δικαιολογητικά, με εγκύκλιο που θα εκδοθεί στις αρχές Ιουνίου.

        Επειδή οι ιδιωτικές κατασκηνώσεις ήδη κλείνουν τις θέσεις συμμετοχής, καλούνται οι συνάδελφοι-ασφαλισμένοι του Τομέα Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων (πρώην Τ.Υ.Δ.Κ.Υ.)να δηλώνουν στις κατασκηνώσεις προτίμησής τους τη συμμετοχή των παιδιών τους, προκειμένου να κατοχυρώσουν τις θέσεις.

Επισημαίνεται ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα παιδιά ηλικιών από 6 έως 14 ετών, δηλαδή όσα έχουν γεννηθεί από 1-1-2002 έως 31-12-2010. Επίσης μπορούν να συμμετέχουν τα παιδιά της κατηγορίας Α.Μ.Ε.Α. ηλικιών από 6 έως 16 ετών για την Δ΄ κατασκηνωτική περίοδο και για όσες κατασκηνώσεις προσφέρουν ανάλογο πρόγραμμα.

δημοσίευσε ...