Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Ο δικός μας Γιώργος Λαμπράκης στην πορεία κατά της ανεργίας



Ακλουθώντας πιστά τα αγωνιστικά βήματα του πατέρα του Γρηγόρη Λαμπράκη, ο δικός μας άνθρωπος Γιώργος Λαμπράκης, ακολουθεί και συμμετέχει στην πορεία που διοργάνωσε ο Δήμος Πάτρας κατά της ανεργίας, ξεκινώντας από την Πάτρα  και καταλήγοντας το απόγευμα της Κυριακής 10 Απρίλη στο Σύνταγμα.

Ο ακούραστος αγωνιστής Γιώργος Λαμπράκης που υπήρξε από την ίδρυση μέλος του Σωματείου μας μέχρι τη συνταξιοδότηση του, συμμετέχοντας πάντα στην πρώτη γραμμή των εργατικών και λαϊκών αγώνων αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το Σωματείο μας.

Στέλνοντας μήνυμα αντίστασης στην ελληνική κυβέρνηση και σε όλες τις δυνάμεις του μνημονιακού μπλοκ που ευθύνονται για την δραματική αύξηση της ανεργίας, υποδεχόμαστε την πορεία κατά της ανεργίας στις 11.30 το πρωί της Κυριακής 10 Απρίλη στο Χαϊδάρι (παλατάκι – Δημαρχείο) και συμμετέχουμε στην συγκέντρωση την ίδια ημέρα στις 6.00 το απόγευμα στο Σύνταγμα όπου θα καταλήξει η πορεία.

Βασίλης Γκιτάκος - Αντιπρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, επικεφαλής του ΜΕΤΑ-ΟΤΑ και Αντιπρόεδρος του Σωματείου Οδηγών Μηχανικών και Εργ/των Δήμου Πειραιά

δημοσίευσε ...