Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

ΜΕΤΑ ν. Μαγνησίας: Συμπαράσταση στο Σύλλογο ΟΤΑ του νομού και στη διωκόμενη πρόεδρό του

Το ΜΕΤΑ νομού Μαγνησίας καταδικάζει την συνεχιζόμενη συνδικαλιστική δίωξη από την Δημοτική Αρχή Βόλου που υφίστανται οι εργαζόμενοι και οι συνδικαλιστές όλων των παρατάξεων του Συλλόγου εργαζομένων των ΟΤΑ Μαγνησίας, καθώς και την επιχειρούμενη ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης από την επιχείρηση «Μπέος και συνεργάτες».

Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στον Σύλλογο εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας και την πρόεδρο του συλλόγου κ. Θάλεια Στάχτου και θα είμαστε «παρών» και αλληλέγγυοι σε όλες τις κινηματικές δράσεις του απέναντι στο μόρφωμα χρυσαυγίτικων αντιλήψεων και ακροδεξιών λογικών με μνημονιακό και Καλλικρατικό σχεδιασμό της Παράταξης που έχει προσωρινά τα ηνία της πόλης του Βόλου. Επίσης καλούμε όλους τους εργαζόμενους στον Δήμο Βόλου και Δήμου Αλμυρού σε εγρήγορση και να μην υποχωρούν από την τρομοκρατία που προσπαθούν ανεπιτυχώς ακόμα και με εξώδικα και μηνύσεις οι πολιτικοί ιθύνοντες των αντίστοιχων δημοτικών αρχών.

Είναι πασιφανής ο σχεδιασμός των δύο ηγετίσκων της ακροδεξιάς τους συμμαχίας να χτυπήσουν τον σύλλογο εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας αφού στα σκαριά τους και στα νοσηρά τους αντεργατικά σχέδια είναι να δημιουργήσουν ένα δικό τους σωματείο εργαζομένων σφραγίδα με δικούς τους ανθρώπους της ίδιας ακροδεξιάς αντίληψης που διακατέχει και τους γραφικούς ηγετίσκους, ώστε να μπορούν να "παίζουν μπάλα ελεύθεροι" από τα "ενοχλητικά σκουπίδια" τους αγωνιστές εργαζόμενους!

Το ΜΕΤΑ νομού Μαγνησίας θα σταθεί με όλον τον δημοκρατικό λαό της Μαγνησίας εμπόδιο σε αυτήν την ιδιότυπη ακροδεξιά συμμαχία και τα νοσηρά της σχέδια που σύντομα θα γίνουν μια θλιβερή ανάμνηση του τόπου μας.

δημοσίευσε ...