Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Συνεισφορά του Σωματείου στο "Χριστουγεννιάτικο τραπέζι" των μελών του


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η μνημονιακή πολιτική που εφαρμόζεται από τις κυβερνήσεις τα τελευταία έξι χρόνια έχει πλήξει σε υπέρμετρο βαθμό την οικονομική κατάσταση των εργαζομένων αλλά και του μεγαλύτερου μέρους της κοινωνίας.

Η συνεχιζόμενη πολιτική της λιτότητας και της εξαθλίωσης, με τις περικοπές και την καθήλωση των μισθών, την υπερφορολόγηση, τα χαράτσια νέα και παλιά και την αποπληρωμή δανείων και βασικών υποχρεώσεων, έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα ακόμα και στην καθημερινή διαβίωση των οικογενειών μας.

Η Διοίκηση του Σωματείου Οδηγών Μηχανικών και Εργατοτεχνιτών, αποφάσισε για τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων που κοντοζυγώνουν να συνεισφέρει με τον τρόπο της και στο μέτρο του οικονομικά δυνατού, στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι των μελών μας και των οικογενειών τους.

Η συνεισφορά του Σωματείου στα μέλη του, δεν είναι αντικείμενο καμίας συναλλαγής που θα έθετε υπό αμφισβήτηση την αυτονομία και την ανεξαρτησία δράσης και λειτουργίας του, στηρίζεται στις δικές του δυνάμεις που είναι οι εισφορές των μελών του και τα μέλη της Διοίκησης θεωρούμε ότι πρέπει με διάφορες μορφές κατά περίσταση να γυρνούν πίσω στα μέλη του.

Γνωρίζουμε όλοι ότι η ενέργεια αυτή δεν λύνει τα μεγάλα προβλήματα που είναι δημιούργημα της συνεχιζόμενης φτωχοποίησης και εξαθλίωσης από την εφαρμογή των μνημονίων και την υποταγή των κυβερνήσεων στους τοκογλύφους δανειστές.

Έτοιμες λύσεις δεν υπάρχουν! Η συσπείρωση και η ενεργοποίηση όλων των μελών στο Σωματείο και η ενεργή συμμετοχή μας στην καθημερινή πάλη του εργατικού και λαϊκού κινήματος, για την ανατροπή της μνημονιακής πολιτικής και ενάντια στα αντεργατικά και αντιλαϊκά μέτρα που διατάζει το κουαρτέτο το δανειστών και εκτελεί η κυβέρνηση, μπορεί να φέρει την ελπίδα για καλύτερες ημέρες.

Η διάσπαση που επιχειρούν στο χώρο μας ορισμένοι που «ανακάλυψαν τώρα την Αμερική», χρησιμοποιώντας μεθόδους εκβιασμού και εκφοβισμού, εξυπηρετούν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες, τα συμφέροντα της εργοδοσίας και αποδυναμώνουν τους αγώνες μας για την υπεράσπιση των εναπομείναντων και διεκδίκηση των χαμένων δικαιωμάτων μας.
Καλούμε όλα τα μέλη μας την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015
από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 1.00 το μεσημέρι
να παραλάβουν την συνεισφορά του Σωματείου για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι
από τα γραφεία μας, στο Γκαράζ του Δήμου Πειραιά, Ρετσίνα 45.

Σημείωση: Λόγω ευαισθησίας των προϊόντων η διανομή θα γίνει στο προγραμματισμένο ωράριο ΑΥΣΤΗΡΑ !!!   

Για το Δ.Σ

                                      Ο Πρόεδρος                               Ο Γεν. Γραμματέας
                                      Μιλτιάδης Λουκίσας                   Αργύρης Φώτης

δημοσίευσε ...