Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Πανελλαδική διάσκεψη για τον «αρμαγεδδώνα» των νέων μέτρων, Παρασκευή 23/10

Πανελλαδική σύσκεψη των μελών των διοικητικών συμβουλίων των συλλόγων-μελών της Ομοσπονδίας, την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, στις 10 το πρωί, στο ξενοδοχείο «NovotelAthens» (Μιχ. Βόδα 2-6), αποφάσισε το γενικό συμβούλιο της ΠΟΕ-ΟΤΑ, ενόψει, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, «των νέων εφαρμοστικών νόμων υλοποίησης των πιο σκληρών, νεοφιλελεύθερων και αντικοινωνικών μέτρων του 3ου μνημονίου, που το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα έρθουν για έγκριση και θα αποτελούν την “ταφόπλακα” κάθε εργασιακού, ασφαλιστικού και συνταξιοδοτικού δικαιώματος».

Στην πανελλαδική σύσκεψη, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, καλούνται να συμμετέχουν ΟΛΑ τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων των συλλόγων – μελών της Ομοσπονδίας ώστε μέσα από την πλήρη και αναλυτική ενημέρωσή τους, την ανταλλαγή απόψεων και την καταγραφή των προβλημάτων που υπάρχουν σε κάθε σύλλογο «να προετοιμάσουμε αγωνιστικά τον κλάδο για το επόμενο χρονικό διάστημα και για την εφαρμογή της απόφασης του Γενικού Συμβουλίου».

Όπως αναφέρεται, τέλος, στην ανακοίνωση, για την επιτυχία της πανελλαδικής σύσκεψης και τη μαζική συμμετοχή των μελών των διοικητικών συμβουλίων «είναι αναγκαία η κινητοποίηση όλων των συνδικαλιστικών στελεχών της Ομοσπονδίας ώστε τον “ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ” των νέων μνημονιακών μέτρων να τον αντιμετωπίσουμε αποφασιστικά και ενωμένοι».

Το κάλεσμα της ΠΟΕ-ΟΤΑ ΕΔΩ 

Στο πλαίσιο της Πανελλαδικής Σύσκεψης των Μελών των Διοικητικών Συμβουλίων που έχει ορίσει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ για την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015.

Το ΜΕΤΑ-ΟΤΑ προσκαλεί όλα τα μέλη - φίλους της παράταξης που είτε συμμετέχουν σε διοικητικά συμβούλια ή όχι, στην σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την ΠΕΜΠΤΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 στις 5.30 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΠΟΕ-ΟΤΑ Καρόλου 24 - Αθήνα, 3ος όροφος.  

Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη ώστε να συζητηθούν, η απόφαση της Ε/Ε του ΜΕΤΑ για την παράταξη και το συνδικαλιστικό κίνημα, οι επιπτώσεις των προαπαπαιτούμενων που ψηφίζονται,  καθώς και η οργάνωση και δράση μας το επόμενο διάστημα.

δημοσίευσε ...