Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Της Γερακίνας γιος… θα είναι πάντα μαζί μας…

Τελέστηκε σήμερα Τρίτη 17 Φλεβάρη 2015 η πολιτική κηδεία του συναγωνιστή, συντρόφου και συναδέλφου Βασίλη Κοντομήτρου που πολύ πρόωρα και άδικα έφυγε από τη ζωή.
Το ΜΕΤΑ-ΟΤΑ εκφράζει τη βαθιά θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους συναδέλφους εργαζόμενους του Δήμου Νέας Ιωνίας.
Χαρακτηριστική είναι η παρακάτω ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Νέας Ιωνίας για το ποιος ήταν ο Βασίλης στη ζωή και στους εργατικούς και κοινωνικούς αγώνες που πάντα ήταν παρών και μπροστάρης.

 Ανακοίνωση για το θάνατο
του συνάδελφου Βασίλη Κοντομήτρου
Έφυγε χθες Κυριακή 15 Φλεβάρη από κοντά μας ο αγαπημένος μας συνάδελφος Βασίλης Κοντομήτρος. Η αρρώστια που τον τυραννούσε μήνες τώρα τον νίκησε.
Γεννήθηκε το 1958 στο Λιοντάρι Καρδίτσας. Ήρθε στην Αθήνα για δουλειά….. Πέρασε χρόνια στα γιαπιά μέχρι να πιάσει δουλειά στο δήμο μας.
Από μικρός ατίθασος και επαναστάτης οργανώθηκε στο κομμουνιστικό κίνημα, μέσα από τις γραμμές της ΚΝΕ και του ΚΚΕ μέχρι το 1989.
Ποτέ δεν τα παράτησε, “εμείς έχουμε κάψει την γούνα μας και δεν μας τρώνε οι ψύλλοι όπως έλεγε” . Με περισσότερο πείσμα από τότε μέχρι την τελευταία του στιγμή στρατεύθηκε στην δημιουργία μιας άλλης επαναστατικής αριστεράς.
Στο σωματείο μας από τα πρώτα χρόνια της ίδρυσης του εκλέγονταν πάντα μέλος της διοίκησης. Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. μέχρι πριν μερικούς μήνες ωσότου να τον ρίξει κάτω για τα καλά η αρρώστια του.
Ο Βασίλης μας ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή με όλη του την ψυχή και το μυαλό σε κάθε αγώνα μας. Στις απεργίες και τις καταλήψεις, στις μεγάλες συγκρούσεις στη χωματερή στους δρόμους, πάντα γελαστός με το τσιπουράκι του, μας έδινε κουράγιο. HastalaVictoriasiempre” “ως την νίκη πάντα”,.. μας φώναζε. Ήταν κάτι παραπάνω από συνάδελφος, ήταν φίλος κι αδελφός, σύντροφος για όλους μας.
Βασίλη για μας… δεν έφυγες θα είσαι πάντα εδώ γύρω μας, μαζί μας, στη καρδιά μας στους αγώνες και τα γλέντια μας.
Καλό ταξίδι.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια σε όλη την οικογένειά του, τη σύντροφό του Σούλα, τις αγαπημένες του κόρες Νάσια και Νάντια.
16 Φλεβάρη 2015
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

δημοσίευσε ...