Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Το «success story» της κυβέρνησης γράφεται με αίμα

Το Μέτωπο Ταξικής Ανατροπής (ΜΕΤΑ) Πάτρας με ανακοίνωση του σχολιάζει την αυτοκτονία του 62χρονου σχολικού φύλακα στην Αγυιά της Πάτρας, τονίζοντας ότι η πράξη του αποτελεί αποτέλεσμα της βάρβαρης πολιτικής που εφαρμόζεται. Η συνδικαλιστική παράταξη ζητά να αρθεί άμεσα το μέτρο της διαθεσιμότητας.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Χθες άλλος ένας συμπολίτης μας και συνάδελφος, σχολικός φύλακας που βρισκόταν σε διαθεσιμότητα αυτοκτόνησε. Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ  έρχεται να προστεθεί στο μακρύ κατάλογο των θυμάτων της καπιταλιστικής κρίσης και της  αντιλαϊκής πολιτικής κυβέρνησης και Ε.Ε.

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - Ε.Ε – ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ με την ακολουθούμενη πολιτική τους έχουν οδηγήσει την συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας στην απόγνωση ,για να διασώσουν την εξουσία τους και τα κέρδη τους. Προσπαθούν να τσακίσουν ότι κινείται και αντιστέκεται «επιστρατεύοντας» ακόμα και τη δικαιοσύνη.

Η ανεργία η φτώχεια και η εξαθλίωση που εξαπλώνονται , δεν είναι ατομική ευθύνη μας, ούτε ατομικές λύσεις υπάρχουν. Με συλλογική δράση, έκφραση αλληλεγγύης, και ταξική συνείδηση να οργανωθεί το παλλαϊκό μέτωπο αντίστασης και ανατροπής αυτής της πολιτικής.

Η οργή όλων μας να ενωθεί  και να γίνει η δύναμη που θα τους ανατρέψει!

Η υπομονή μας  τελείωσε !

Καλούμε την κυβέρνηση να ανακαλέσει άμεσα το μέτρο της διαθεσιμότητας !

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΤΟΥΣ
Ή ΕΜΕΙΣ  Ή  ΑΥΤΟΙ
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!
ΠΑΛΛΑΙΚΟΣ  ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ
ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!»

Πούλμαν για την μεταφορά συναδέλφων στην ΠΑΤΡΑ

Μετά από εισήγηση της Γραμματείας των Σχολικών Φυλάκων της ΠΟΕ-ΟΤΑ, η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας αποφάσισε την μίσθωση λεωφορείου προκειμένου να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι που θέλουν να παραβρεθούν στην κηδεία του συναδέλφου μας, που θα τελεστεί την Δευτέρα 3 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί στο Α’ Νεκροταφείο Πάτρας.
Το λεωφορείο θα αναχωρήσει την Δευτέρα το πρωί στις 7:30 από τα γραφεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ Καρόλου 24 (πλατεία Καραϊσκάκη - Αθήνα) .
Επειδή ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με τη Σταματία Τσουμέα στο τηλέφωνο 6936993808.

δημοσίευσε ...