Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ αποφάσισε τη συνέχιση της ΑΠΕΡΓΙΑΣ -ΑΠΟΧΗΣ



ΑΠΟΦΑΣΗ

του ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014



Η συγκυβέρνηση επιστρατεύει και χρησιμοποιεί πλέον κάθε μέσο, ακόμη και τη δικαιοσύνη, προκειμένου να αναχαιτίσει την αντίδραση των εργαζομένων ενάντια στην εφαρμογή του Ν.4250/2014 σχετικά με τη «συγκριτική αξιολόγηση» αλλά και τον προσχηματικό επανέλεγχο με άλλα κριτήρια των σχέσεων εργασίας.


Μετά την απόφαση (2902/2014) του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που έβγαλε παράνομη και καταχρηστική την Απεργία-Αποχή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., συνεδρίασε Εκτάκτως το Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014. Αποφάσισε την προκήρυξη Απεργίας-Αποχής από κάθε διαδικασία που αφορά στη κατάπτυστη «συγκριτική αξιολόγηση», αλλά και κάθε διαδικασία που αφορά στον προσχηματικό επανέλεγχο με νέα κριτήρια της μετατροπής των διαφόρων σχέσεων εργασίας σε Αορίστου Χρόνου που μόνο στόχο έχουν την απόλυση χιλιάδων εργαζομένων, στο πλαίσιο των επιταγών της τρόικα.


Η Απεργία-Αποχή είναι ενεργή και καλύπτει όλους τους εργαζόμενους στους Ο.Τ.Α. Α΄ Βαθμού από την κοινοποίηση του εξώδικου (Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014).


Να γνωρίζει η συγκυβέρνηση που συνολικά εξυπηρετεί κάθε παράλογη επιθυμία των τοκογλύφων δανειστών πως ο αγώνας των εργαζομένων δεν τελείωσε, απλά περνά στο επόμενο στάδιο.


Να γνωρίζει πως πριν τελειώσουν τα στάδια της αντίστασης των εργαζομένων, θα τελειώσει ο πολιτικός χρόνος της κυβέρνησης.


Καλούμε τους Συλλόγους-Μέλη της Ομοσπονδίας με την ίδια συμμετοχή και αγωνιστική δράση, να συνεχίσουν τον αγώνα τους ενάντια στις μεθοδεύσεις της συγκυβέρνησης που μόνο στόχο έχει να εξαργυρώσει τις επιταγές της τρόικας με ονόματα χιλιάδων συναδέλφων διαθεσίμων και απολυμένων.


Η συγκυβέρνηση και η τρόικα δεν φεύγουν από μόνοι τους… αν δεν τους διώξουμε εμείς με το δικό μας αγώνα. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ… ΟΛΟΙ…


ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.ΤΑ.

δημοσίευσε ...