Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΟΕ-ΟΤΑ : Παναττική Σύσκεψη των μελών των Δ.Σ ,Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Σε Παναττική Σύσκεψη καλεί με την παρακάτω ανακοίνωση η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων – Μελών της, την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10.00 το πρωί στα γραφεία της ομοσπονδίας, Καρόλου 24 – Πλατεία Καραϊσκάκη – Αθήνα, 3ος όροφος.
Σκοπός της σύσκεψης είναι η ενημέρωση και η προετοιμασία του κλάδου για το επόμενο χρονικό διάστημα που η κυβέρνηση εντείνει τις επιθέσεις της κατά των εργαζομένων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα με στόχο την κατάργηση βασικών εργασιακών δικαιωμάτων που έχουν απομείνει και έχουν να κάνουν με τις εργασιακές σχέσεις, συνδικαλιστικές ελευθερίες, το νέο μισθολόγιο, το συνταξιοδοτικό – ασφαλιστικό, την υπερφορολόγηση, το νέο χαράτσωμα της ακίνητης περιουσίας, τις ιδιωτικοποιήσεις και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.

Συμμετέχοντας μαζικά στη συνέχιση της ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ – ΑΠΕΡΓΙΑΣ – ΑΠΟΧΗΣ στη νέα «αξιολόγηση» που αποφάσισε η ΑΔΕΔΥ και επεκτείνεται και στις διατάξεις του ίδιου νόμου 4250/2014 που αφορούν τον προσχηματικό επανέλεγχο της μετατροπής των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου με επαναπροσδιορισμό των προϋποθέσεων μετατροπής της καθώς και με το κάλεσμα της ΠΟΕ – ΟΤΑ για τη συμμετοχή των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο αγωνιστικό συλλαλητήριο της ΔΕΘ το προσεχές Σάββατο 6 Σεπτέμβρη 2014 συνεχίζεται ο αγώνας διαρκείας για την ανατροπή της μνημονιακής πολιτικής και αυτών που την εφαρμόζουν.

Η πεντάμηνη «καθυστέρηση» της εφαρμογής της κανιβαλίστικης «αξιολόγησης» από την καθολική ΑΝΥΠΑΚΟΗ – ΑΠΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΧΗ αλλά και η συνολική απειθαρχία που επέδειξαν οι εργαζόμενοι στον προσχηματικό επανέλεγχο δείχνει ότι μπορούμε να νικήσουμε και θα νικήσουμε.


Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Εκτελεστικής Επιτροπής αναφέρει.

ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ Δ.Σ.

ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014 – 10.00 π.μ.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας αποφάσισε την πραγματοποίηση ΣΥΣΚΕΨΗΣ των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων-Μελών της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στην Περιφέρεια Αττικής.

Η ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ θα πραγματοποιηθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014, στις 10.00 το πρωί, στα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24 – Πλατεία Καραϊσκάκη – Αθήνα – 3ος Όροφος).

Αντικείμενο της ΠΑΝΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ είναι ο προγραμματισμός δράσης των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση το επόμενο χρονικό διάστημα για την τελική κατάργηση του Ν.4250/2014 για την «συγκριτική αξιολόγηση», την αποτροπή των δεσμεύσεων για νέες απολύσεις με επίκεντρο την Τοπική Αυτοδιοίκηση με αφορμή τον επανέλεγχο μετατροπής των συμβάσεων σε Αορίστου Χρόνου, της περαιτέρω λεηλασίας του εισοδήματός μας και των ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων μας και στην συντονισμένη απαξίωση και διάλυση των Δημοσίων αγαθών και υπηρεσιών.

Τα Διοικητικά Συμβούλια καλούνται για τη μαζική συμμετοχή τους και την αγωνιστική προετοιμασία του κλάδου μπροστά στη νέα επίθεση που προετοιμάζουν η συγκυβέρνηση και η τρόικα στους εργαζόμενους στο Δημόσιο και ιδιαίτερα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. δηλώνει αποφασισμένη μαζί με τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και τους υπόλοιπους στο Δημόσιο να συνεχίσει με μεγαλύτερη ένταση τον αγώνα ώστε να μην τους επιτρέψουμε να μας οδηγήσουν ΟΛΟΥΣ στη μιζέρια και την εξαθλίωση και τις υπηρεσίες των Δήμων στη διάλυση ή στην εκχώρησή τους στα μεγάλα επιχειρηματικά-εργολαβικά συμφέροντα. Θα ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ για να ανατρέψουμε τις πολιτικές των μνημονίων και της τρόικα. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να τους αφήσουμε άλλο να μας εξαθλιώνουν, να μας απολύουν, να μας εξευτελίζουν!!! Το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας εξαρτάται ΜΟΝΟ από το δικό μας αγώνα. Αρκεί να το πιστέψουμε…

δημοσίευσε ...