Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Συμβολική κατάληψη του πολιτικού γραφείου του υπουργού Παιδείας από Σχολικούς φύλακες και καθηγητές.


Με την αιφνιδιαστική «επίσκεψη» - συμβολική κατάληψη στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Παιδείας, Ανδρέα Λοβέρδου στην οδό Βαλαωρίτου, που πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί , συνεχίστηκαν οι καθημερινές δράσεις των Αγωνιζόμενων Σχολικών Φυλάκων και Καθηγητών τεχνολογικής εκπαίδευσης του κέντρου αγώνα της Καραγιώργη Σερβίας που βρίσκονται υπό διαθεσιμότητα – απόλυση και που συνεχίζουν με αμείωτη ένταση των αγώνα ζωής που δίνουν, εδώ και ένα χρόνο, για να πάρουν πίσω την εργασία και την αξιοπρέπεια που τους στέρησε η αυταρχική μνημονιακή συγκυβέρνηση.
Χαρακτηρίζουν τις ημέρες που διανύουμε ως «μαύρη επέτειο» καθώς πριν από ένα χρόνο ξεκίνησε η διαδικασία της διαθεσιμότητας.

Kαθηγητές και Σχολικοί Φύλακες, ζήτησαν συνάντηση με τον κ. Λοβέρδο, ο οποίος όμως δεν βρισκόταν στο πολιτικό του γραφείο.


Στη συνέχεια ενσωματωθήκαν με τον κύριο όγκο της απεργιακής πορείας των διαδηλωτών της ΑΔΕΔΥ και κατευθυνθήκαν στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης διαμαρτυρόμενοι για την «αξιολόγηση» - λαιμητόμο, τις διαθεσιμότητες, και τις απολύσεις.

δημοσίευσε ...