Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Καθαρίστριες: Τρεις εβδομάδες στο υπoυργείο Οικονομικών – Ο Στουρνάρας περί πολλά τυρβάζει


Ο αγώνας των καθαριστριών δεν ήταν, δεν είναι προεκλογικός και το αποδεικνύουν καθημερινά, καθώς ήδη διανύουν την 21η ημέρα της καθιστικής διαμαρτυρίας τους έξω από το υπουργείο Οικονομικών, στην Καραγιώργη Σερβίας, ζητώντας την εφαρμογή της απόφασης του Πρωτοδικείου Αθηνών, το οποίο διέταξε άμεσα την επαναπρόσληψή τους.


Το δίδυμο Στουρνάρας – Θεοχάρης γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του τη δικαστική απόφαση, δεν την εφαρμόζει, και αυτό παρά τη δεύτερη δικαστική ήττα τους: την περασμένη εβδομάδα, προσέφυγαν στον Άρειο Πάγο κατά της απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, ζητώντας την αναστολή της εκτέλεσης και την αναστολή της ισχύος της απόφασης, προσφυγή η οποία, όμως, απορρίφθηκε.

Χαρακτηριστική είναι η αναφορά του @dromografos για τη συμπεριφορά του γενικού γραμματέα Εσόδων: «Να σημειώσουμε επίσης το θράσος του Θεοχάρη που μπαινοβγαίνει στο υπουργείο κοιτάζοντας τις καθαρίστριες με ένα ειρωνικό χαμογελάκι...», γράφει.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Πέμπτη η ΠΟΕ-ΔΟΥ κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Αθηνών για την άρνηση του υπουργού Οικονομικών να υλοποιήσει την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών.

Σύμφωνα με το @dromografos, σήμερα, η Διαδικτυακή Ομάδα Παρέμβασης Λογιστών θα «επισκεφθεί» τις καθαρίστριες, προκειμένου να εκφράσει την αμέριστη συμπαράσταση των μελών της, ενώ χθες -για μία ακόμη φορά- βρέθηκαν δίπλα στις αγωνίστριες καθαρίστριες οι «Αγανακτισμένοι Μοτοσικλοτιστές».

πηγή: ergasianet.gr

δημοσίευσε ...