Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

ΟΛΟΙ στο δημαρχείο Αθήνας,ΤΩΡΑ! (πλ. Κοτζιά)






όλα τα δημαρχεία να γίνουν κέντρα αγώνα κατά των απολύσεων


Η διάρκεια της οκτάμηνης διαθεσιμότητας των εργαζομένων που θέσπισε αυταρχικά και βάρβαρα η συγκυβέρνηση, εκτελώντας τις μνημονιακές διαταγές της Ε.Ε και του Δ.Ν.Τ,  λήγει σε τρεις ημέρες και οι Σχολικοί Φύλακες των Ο.Τ.Α, οι καθηγητές Μέσης Εκπαίδευσης και οι καθαρίστριες του Υπ. Οικονομικών απολύονται και έρχονται αντιμέτωποι με τα αδιέξοδα που προκαλεί η ανεργία.


Μετά από 110 χρόνια η εθελόδουλη στους τροικανούς και στο κεφάλαιο κυβέρνηση επαναφέρει τις απολύσεις εργαζόμενων χρεώνοντας τους την κρίση, που η δική της νεοφιλελεύθερη πολιτική επέβαλε στον τόπο.


Δεν θα τους περάσει !


ΤΕΡΜΑ στον εμπαιγμό και στην κοροϊδία, ΤΕΡΜΑ στις αυταπάτες!
Αντιστεκόμαστε και παλεύουμε για το δικαίωμα στην εργασία που σε μια νύχτα μας το αφαίρεσαν!


Από σήμερα το δημαρχείο της Αθήνας με τον συμβολισμό του  πρώτου δημαρχείου της χώρας τελεί υπό κατάληψη από εργαζόμενους που απολύονται «ανοίγοντας» το δρόμο για τις επόμενες απολύσεις εργαζομένων.


Καλούμε τους εργαζόμενους που θα είναι τα επόμενα θύματα να ενωθούν μαζί μας και να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα μας που δίνονται βορά στις επιθυμίες του μεγάλου κεφαλαίου από την μνημονιακή συγκυβέρνηση.


Καλούμε την κοινωνία που στενάζει κάτω από τον μνημονιακό ζυγό να αποτινάξει τις αλυσίδες του φόβου και να αγωνιστεί μαζί μας.


Όλα τα δημαρχεία να γίνουν κέντρα ενότητας και αγώνα για την ανατροπή της νεοφιλελεύθερης πολιτικής και αυτών που την εφαρμόζουν.


ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ, στο δημαρχείο της ΑΘΗΝΑΣ στην πλατεία Κοτζιά.


ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ


ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ 19 ΚΑΙ 20 ΜΑΡΤΗ


ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ – ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ


ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ


ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ


Σχολικοί Φύλακες

δημοσίευσε ...