Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

ΠΟΕ-ΟΤΑ:Συμμετοχή στην 24ωρη της ΑΔΕΔΥ με προσυγκέντρωση στην πλ. Καραϊσκάκη (12/3/2014)

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ που έχει προκηρύξει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για την ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014.

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με όλους τους συναδέλφους τους στο Δημόσιο αντιτίθενται στο σχέδιο Νόμου που προωθεί η κυβέρνηση και αφορά στην κατάργηση δεκάδων Νομικών Προσώπων με στόχο να θέσει σε διαθεσιμότητα και εν συνεχεία να απολύσει χιλιάδες υπαλλήλους, υλοποιώντας τις απαιτήσεις της τρόικας.

Μια πολιτική «βάρβαρου» νεοφιλελευθερισμού που έχει εκτινάξει την ανεργία σε πρωτοφανή ποσοστά, που εξοντώνει την κοινωνία και διαλύει το Δημόσιο, μεταξύ των οποίων και τις υπηρεσίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Την ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος, στις 11.00 το πρωί, και εν συνεχεία θα κάνουν πορεία διαμαρτυρίας προς τη Βουλή και το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα κάνουν προσυγκέντρωση στις 10.30 το πρωί, έξω από τα γραφεία της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. (Πλατεία Καραϊσκάκη-Καρόλου 24-Αθήνα), και από εκεί θα κινηθούν προς την Πλατεία Κλαυθμώνος.

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί όλους τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να συμμετάσχουν μαζικά και δυναμικά στην κινητοποίηση που έχει προκηρύξει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. προκειμένου να ανατραπεί η πολιτική της κυβέρνησης και της τρόικας που θέλει ακόμη περισσότερο «αίμα» Δημοσίων Υπαλλήλων στο βωμό του μνημονίου.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

δημοσίευσε ...