Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Υποδοχή στην τρόικα από ΠΟΕ-ΟΤΑ και ΟΛΜΕ


Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης την Παρασκευή 28/2/2014 στις 1.00 το μεσημέρι, καλεί η ε/ε της ΠΟΕ-ΟΤΑ τα συνδικαλιστικά στελέχη των Συλλόγων μελών της, προκειμένου να διαδηλώσουν κατά των χιλιάδων απολύσεων που επιχειρεί η κυβέρνηση υλοποιώντας τις εντολές της τρόικα.

«Να εκφράσουμε με αγωνιστικό και αποφασιστικό τρόπο πως δεν θα επιτρέψουμε καμία απόλυση εργαζομένων στο βωμό των ιδεοληψιών και των νεοφιλελεύθερων επιλογών που στοχοποιούν το Δημόσιο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση και υποβαθμίζουν και διαλύουν τα κοινωνικά αγαθά και δικαιώματα. Κανείς εργαζόμενος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν πρέπει να απολυθεί στις 22 Μαρτίου 2014.» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Αύριο, ημέρα Παρασκευή 28 Φλεβάρη, που χαρακτηρίζεται και ως πιθανή για την συνάντηση της τρόικα με τον κ. Μητσοτάκη, συγκέντρωση διαμαρτυρίας την ίδια ώρα έχει εξαγγείλει και η ΟΛΜΕ ενώ εκτός από τους Σχολικούς Φύλακες και Καθηγητές που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα, το παρών θα δώσουν και οι Καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών και Εργαζόμενοι Υπουργείων που επίσης έχουν τεθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας από την μνημνονιακή συγκυβέρνηση.
 
Η ανακοίνωση κάλεσμα της ΠΟΕ-ΟΤΑ σε μορφή Word ΕΔΩ

δημοσίευσε ...