Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Σχολικοί Φύλακες : «Έλα να στολίσουμε το …άλλο δέντρο»

Κάλεσμα επιτροπής αγώνα Σχολικών Φυλάκων Θεσσαλονίκης.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους , όλους τους εργαζομένους ,όλο τον κόσμο
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 7/12/2013 ΚΑΙ ΩΡΑ 12:00 , ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ (ΟΛΥΜΠΙΟΝ) να στολίσουμε όλοι μαζί :

ΤΟ ΑΛΛΟ ………….ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΔΡΟ

Η συγκυβέρνηση πιστή και πρόθυμη στις εντολές των δανειστών μας (ΤΡΟΪΚΑ) φρόντισε για μία ακόμη φορά τον στολισμό του πραγματικού Χριστουγεννιάτικου δένδρου.

Οι αυτόκλητοι «ΣΩΤΗΡΕΣ», που λεηλάτησαν, λαφυραγώγησαν τη χώρα επί 40 χρόνια, που το ΣΥΝΤΑΓΜΑ το έχουν κάνει κουρελόχαρτο, που η δυσοσμία των σκανδάλων, τους έχει πνίξει όλους ( ΛΙΣΤΕΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ SIEMENS, ΒΑΤΟΠΕΔΙ, ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, ΤΟΞΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ κ.α.), που έχουν παραδώσει στο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο τα πάντα, αποφάσισαν ότι φταίει ο ΛΑΟΣ και αυτός πρέπει να πληρώσει την ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ. 

Ποια είναι τα δώρα του ΑΪ ΒΑΣΙΛΗ (Συγκυβέρνηση – Τρόικα); Κατάλογος μακρύς, ατελείωτος και προπαντός ανοιχτός για τα επόμενα χρόνια.

ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (κλείσιμο της ΕΡΤ), ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΠΑΛ, ΕΟΠΥΥ, ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ, ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ.

Ένα εκατομμύριο πεντακόσιες χιλιάδες (1.500.000) άνεργοι, εκατοντάδες χιλιάδες απλήρωτοι εργαζόμενοι, πάνω από ένα εκατομμύριο (1.000.000) με σχέσεις εργασίας ¨γαλέρας¨, συντάξεις πείνας, τέσσερις χιλιάδες (4.000) αυτοκτονίες, δεκάδες χιλιάδες λουκέτα σε μαγαζιά, άλλα τόσα που αργοπεθαίνουν, θάνατοι από μαγκάλια, πλειστηριασμοί Α’ κατοικίας, φοροεπιδρομή, κόψιμο των όποιων κοινωνικών επιδομάτων είναι κάποια από τα πολλά δώρα των εορτών.

Δεν θα κλάψουμε, δεν θα φοβηθούμε, δεν βουλιάζουμε στον καναπέ μας μόνοι.

Βγαίνουμε στον δρόμο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Να ανατρέψουμε την μνημονιακή λαίλαπα, το πλιάτσικο των μεγαλοκαρχαριών, τις εγκληματικές αντικοινωνικές και αδίστακτες πολιτικές των δωσίλογων.

ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ
ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΛΑΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΕΙΣ

δημοσίευσε ...