Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Ο "πόλεμος" καλά κρατεί στο Σύλλογο Εργαζομένων Δ.Πειραιά

m.l.: Κάποιοι δεν θέλουν ή δεν μπορούν  να αντιληφθούν σε τι κατάσταση έχουν περιέλθει οι εργαζόμενοι από την αντεργατική και αντιλαϊκή πολιτική της συγκυβέρνησης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Το έργο & οι αγώνες του διορισμένου Προέδρου & του προεδρείου του.

Συναδέλφισσες & Συνάδελφοι
Δεν είχα σκοπό να επανέλθω τόσο σύντομα με ανακοίνωση, αλλά από τη στιγμή που διάβασα την καταγγελία των διορισμένων, είμαι υποχρεωμένος να το κάνω.

Έχουν πάθει ΠΑΝΙΚΟ & κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο.

Συκοφαντούν, ψεύδονται & λένε ανακρίβειες. Παρακολουθούν & τρέχουν χωρίς λόγο. Τρέχουν μόνοι τους & βγαίνουν τρίτοι, ούτε καν δεύτεροι.
Πιάνουν τους συναδέλφους στους διαδρόμους & τρομοκρατημένοι τους ρωτούν εάν έχουν υπογράψει στην λίστα του ΣΙΝΤΛΕΡ.

Συγγνώμη, τη λίστα του Γαλάνη ήθελα να πω. Αυτή η λίστα, τους πληροφορώ & σας ενημερώνω, έχει ΣΚΟΠΟ την ΑΝΑΤΡΟΠΗ του διορισμένου προεδρείου & όχι τη συγκάλυψη, όπως αναφέρει, των προηγούμενων διοικήσεων. Αυτή η λίστα λοιπόν διορισμένε πρόεδρε, έχει πάρα πάρα πολλές υπογραφές.

Έχει κατατεθεί εκεί που πρέπει να κατατεθεί & ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ, το ποτάμι δε γυρίζει πίσω. Έχετε εισέλθει σε ΔΡΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.

Έριξαν την προηγούμενη διοίκηση, με το πρόσχημα ότι οι εκλογές δεν είχαν γίνει με τις νόμιμες διαδικασίες, κάτι για το οποίο ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΟΥΝ ΠΟΤΕ οι διορισμένοι, εφόσον δεν κάνουν εκλογές. Έβγαζαν ανακοινώσεις & μιλούσαν για ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ!!!. Δεν είναι αστείο αυτό;

Πήραν διορισμό για να εξυγιάνουν όπως έλεγαν το Σύλλογο…

ΠΟΙΟΙ;;; για να δούμε & να σας θυμίσω λίγο τη διαδρομή τους…

Πρώτος απ’ όλους, ο πρόεδρος, συμμετείχε σε ΟΛΑ τα προηγούμενα προεδρεία, με θέσεις στο προεδρείο (ταμίας, αναπλ. γραμματέας, κ.α.) από το 1999 μέχρι & το 2010.

Άλλαζαν οι πρόεδροι, αλλά εσύ ΠΟΤΕ!!! Πάντα ήσουν σε κάποια θέση του προεδρείου! Κάθε φορά, κατηγορούσες τον Απερχόμενο πρόεδρο & επαινούσες τον επόμενο!

Έβγαζες ανακοινώσεις & απευθυνόσουν με επαινετικά σχόλια για τον εκάστοτε πρόεδρο που εσύ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕΣ για τον τρόπο που διοικούσε & που διαχειριζόταν τα οικονομικά ζητήματα, αφού με κάποιους είχες & τη θέση του ΤΑΜΙΑ.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ότι πολλές ανακοινώσεις, έχουν την υπογραφή σου. ΑΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΠ’ ΕΞΩ, όταν μου αναφέρεις «αυτοί που χρόνια τώρα λυμαίνονταν τον πολύπαθο σύλλογό μας». ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ!!!

Όπως όλοι γνωρίζουν, εγώ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ, εκτός από το διάστημα 11Ος / 2010, που με εξέλεξαν με την ψήφο τους οι συνάδελφοι, μέχρι που μας ΕΡΙΞΕΣ ΕΣΥ, μετά από 3 μήνες & ήμουν αναπληρωτής γραμματέας. ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ τι παρέλαβες, ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ ΜΕ ΛΟΓΙΣΤΗ. ΔΕΝ ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙΣ….ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ…

Κάνε όποιο έλεγχο θέλεις & για όποιο έτος θέλεις, θα βρίσκεσαι πάντα από πίσω. Έπειτα, η Γεν. Γραμματέας, που η μόνη σχέση που είχε με το Δήμο Πειραιά τα προηγούμενα χρόνια, ήταν μέσω τηλεφώνου, με σκοπό να μαζεύει ψήφους για τους τέως βουλευτές, που ήταν αποσπασμένη από το 1997 έως & το 2009.

Πόσους από εσάς, δε σας έχει τηλεφωνήσει για να ψηφίσετε τον έναν ή τον άλλο βουλευτή. ΑΥΤΟ είναι το συνδικαλιστικό της έργο για τους συναδέλφους του Δήμου Πειραιά.

Τέλος, η ταμίας που εκείνη ήταν στο Δήμο Πειραιά όλα αυτά τα χρόνια, αλλά σε ποια θέση ήταν;;; Εδώ & 14 χρόνια είναι ιδιαιτέρα σε γραφεία Αντιδημάρχων, διαφόρων παρατάξεων & χρωμάτων. Είναι όπως λέμε ΠΑΕΙ ΜΕ ΟΛΑ…άρα λοιπόν & της ταμία, όπως καταλαβαίνετε  είναι πολύ μεγάλο το συνδικαλιστικό της έργο.

Αυτό που θ αναφέρω παρακάτω, θα σας κάνει μεγάλη εντύπωση & θα σας προκαλέσει θυμό για την κοροϊδία που σας κάνουν.

Το γνωρίζεται συνάδελφοι, ότι στις Απεργίες του έτους 2013, το προεδρείο & τα μέλη του συλλόγου που στηρίζουν το προεδρείο, δεν έχουν απεργήσει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ, παρά ΜΟΝΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ που έκανε απεργία 2 μέρες!!! 

Στις 09/07 & στις 16/07/2013. δεν έκανε ούτε όταν έκλεινε  η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. Και πληρωνόντουσαν κανονικά, σύμφωνα με τα έγγραφα της Δ/νσης προσωπικού προς το τμήμα μισθοδοσίας. Όχι μόνο πληρωνόντουσαν αλλά έπαιρναν & ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ & νυχτερινά. Αυτά τα στοιχεία υπάρχουν & στο τμήμα μισθοδοσίας καθώς & στο τμήμα προσωπικού. ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ;;; Εγώ σ ενημερώνω, ότι έχω κάνει κατά το έτος 2013 απεργία στις 20/02 , 13/06 , 08/07 , 09/07 , 16/07 , 18/09 , 19/09 , 24/09.

Τουλάχιστον εγώ έκανα ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΓΕΙΣ ΕΣΥ ΣΕ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ. Αλλά εσύ προτίμησες να παίρνεις νυχτερινά & μισθό κανονικά.

ΑΥΤΑ για να μην κοροϊδεύεις τον κόσμο ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ!!! Ε ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ!!!
Όλοι οι υπόλοιποι του σωματείου, εκτός από εμένα, δεν έχουν κάνει ούτε μια μέρα ΑΠΕΡΓΙΑ!!! ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!

Αυτοί θα παλέψουν ΑΡΑΓΕ;;;

Όταν έρχονται αρχές του 2014 νέες απολύσεις & όπως λένε οι ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ από αυτές , θ αφορούν τους Ο. Τ. Α.;;;

Αναφέρεις «διορισμένε πρόεδρε», για το πόσο ψηλά έχουν φθάσει τα οικονομικά του Συλλόγου & του ταμείου Αλληλοβοηθείας & αναρωτιέμαι…

Αισθάνεσαι όμορφα, που δεν πληρώνεις ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ;

Εδώ και τρία χρόνια δεν έχεις πληρώσει κανέναν. Έχουν συνταξιοδοτηθεί εκατοντάδες & δεν μπορούν να πάρουν τα λεφτά τους από το ταμείο ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ!!!!

Δεν πληρώνεις επιδόματα γάμου, τοκετού & οποιαδήποτε άλλη υποστήριξη του Συλλόγου μας, σε συναδέλφους με προβλήματα υγείας, σύμφωνα με το καταστατικό μας.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι διορισμένοι, δεν έχουν το δικαίωμα να διαχειριστούν οικονομικά ζητήματα & αντί να κάνουν εκλογές για να εξυπηρετηθούν οι συνάδελφοι, ρίχνουν «κροκοδείλια δάκρυα» για το  
ΠΟΣΟ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ που δε μπορούν να τους εξυπηρετήσουν.

ΕΣΕΙΣ είστε οι πραγματικά «ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ»!!! Το δικαστήριο σας όρισε, κυρίες & κύριοι διορισμένοι, ως Διοικούσα Επιτροπή! Δεν ήρθατε μέσω ΑΣΕΠ!!! Ο σύλλογος ΔΕΝ ΕΧΕΙ μόνιμες Οργανικές Θέσεις!!!

Μετά από τρία χρόνια, σκέφτεσαι να κάνεις Γενική Συνέλευση, με θέμα τις εκλογές; Σου λέω εγώ ότι δε θα την κάνεις ποτέ μ’ αυτό το θέμα.
Σκεφτήκατε να μας κάνετε ενημέρωση για το τι παραλάβατε; Μήπως έχετε αργήσει; Γιατί τώρα; Τι θέλετε να συγκαλύψετε;

Ας είναι, όπως λέτε, μετά από τρία χρόνια διακρίνατε «ατασθαλίες»; Γιατί παραλάβατε; Γιατί δεν το καταγγείλατε αμέσως;

Η κάψα σας ήταν τελικά η εξυγίανση ή η εξουσία; Κάναμε απανωτά Δ. Σ. τον Ιούλιο για τους συναδέλφους των Σχολικών Φυλάκων & Δημοτικών Αστυνομικών, για ποιας μορφής αγώνα θα δώσουμε. Εγώ & το μέλος ΚΟΥΒΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, σας προτείναμε επανειλημμένες φορές να πάμε για Γενική Συνέλευση & να αποφασίσουν οι συνάδελφοι τι θέλουν. ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ!!!

Όσο είδαμε την Γενική Συνέλευση, είδαμε & τον αγώνα που έκανες εσύ & το προεδρείο σου!! Δύο ημέρες απεργία ο πρόεδρος, μηδέν τα υπόλοιπα μέλη του προεδρείου. ΑΓΩΝΙΣΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!!!!

Λες  ότι πονάς για τους συναδέλφους που βγήκαν σε κινητικότητα!!! Η Νομική Υπηρεσία του Δήμου, ασχολήθηκε μ αυτούς τους ανθρώπους; Ή ασχολήθηκε ΜΟΝΟ για τη διοικούσα ή ΟΧΙ, για να έχεις τη θέση του προέδρου; Και λέγεσαι συνδικαλιστής; Αφού δε μπορούσες να φέρεις την άποψη της ΠΟΕ – ΟΤΑ, που είναι το ανώτερο συνδικαλιστικό όργανο, για το πώς μένεις στη θέση του προέδρου, μας έφερες τη Νομική Υπηρεσία που είναι για τις υπηρεσίες του Δήμου. Ας πάει και το παλιάμπελο…

Σου απαντάω εγώ, ότι όσο νόμιμος είναι ο διορισμός σας 3 χρόνια, το ΙΔΙΟ νόμιμο είναι & το να παριστάνεις τον πρόεδρο, να συμμετάσχεις στα συμβούλια & να υπογράφεις σαν πρόεδρος!!!

Ακόμη, να ενημερώσω τους συναδέλφους που σε υποστηρίζουν & 
συνυπογράφουν μαζί σου, ότι σ’ αυτή τη φάση εκτίθενται!!! Θα υπάρξει & άλλη φάση… Σ’ ενημερώνω για τελευταία φορά, πως όσο είσαστε διορισμένοι ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ – ΔΙΑΓΡΑΦΩΝ, άρα ΠΑΡΑΝΟΜΑ κάνετε ΕΓΓΡΑΦΕΣ. Δε μπορείτε να διαχειριστείτε οικονομικά ζητήματα & να παίρνετε οποιαδήποτε απόφαση, πέραν των συγκεκριμένων καθηκόντων που ορίζονται από το νόμο, σε ότι αφορά την προσωρινή διοίκηση.

Πέρα απ’ αυτό, πρέπει να εξηγήσεις & για την ιδιωτική εταιρία (ΑΓΓΛΙΚΑ – Η/Υ) που είναι η ίδια που εγκαταστήθηκε στο σύλλογο. Και τρέχετε εσείς με μεγάλο ζήλο να μοιράζετε έντυπα για να εγγραφούν με πληρωμή οι συνάδελφοι. Είναι πολύ μεγάλο το νοιάξιμό σας για να μάθουμε Αγγλικά…αυτό σας νοιάζει…
Με ποια απόφαση έγινε αυτό; Πόσο νόμιμο είναι; Τι εξυπηρετεί;

Τέλος κυρίες και κύριοι διορισμένοι αφορά και τους προηγούμενους που διοίκησαν τα τελευταία 10 χρόνια.

Σχετικά με το πώς διοικήσατε & με το πώς διαχειριστήκατε τα οικονομικά του Συλλόγου μας, εγγυώμαι πως θα τα δούμε όλα αυτά & αν χρειαστεί θα φτάσουμε μέχρι τα Δικαστήρια. Εσύ είσαι το ΠΡΟΧΘΕΣ & το ΧΘΕΣ!!! Πήγαινε στο καλό με τη βοήθεια της Παναγίας!!!

Άσε το σήμερα σ εμάς που ανήκουμε στο Δήμο ακόμη, που έχουμε διάθεση ν αγωνιστούμε, να κάνουμε συγκρούσεις μαζί με τους συναδέλφους μας Διοικητικούς, Τεχνικούς ,Εργάτες , Επόπτες,  Οδηγούς, Κηπουρούς & ΜΑΖΙ Μ ΑΥΤΟΥΣ θα παλέψω για τα κεκτημένα μας που σήμερα απειλούνται!!!

ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Θ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!!!

Για τελευταία φορά, σας λέω ΤΗΡΕΙΣΤΕ τους ΚΑΝΟΝΕΣ, γιατί το έργο αυτό ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΠΡΑΞΕΙΣ!!! ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ!!!

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ….
 
Ο εκπρόσωπος του ενιαίου ψηφοδελτίου
  ΓΑΛΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

  

δημοσίευσε ...