Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Το κράτος έκτακτης ανάγκης λειτουργεί και με κουκούλα

Από δελτίο τύπου του Υπουργού Εσωτερικών μάθαμε, ότι έφτασε στο γραφείο του ανώνυμη καταγγελία δήθεν εργαζόμενων του τμήματος αλλοδαπών, στην οποία αναφέρεται ότι η επί πολλά χρόνια Δ/ντρια είναι επικεφαλής κυκλώματος παράνομων βεβαιώσεων αλλοδαπών.
Η Πότα Ρούμπου είναι γνωστή και στην πολιτική ηγεσία του Δήμου και στους εργαζόμενους για το ήθος, την εντιμότητα, την εργατικότητα και την προσήλωσή της στην νομιμότητα. Γνωστή είναι και η πολιτική της ένταξη, από του διορισμού της, στο χώρο της Αριστεράς. Κρίθηκε και ως Τμηματάρχης και ως Διευθύντρια σε χρόνους που οι Δημοτικές Αρχές και οι Κυβερνήσεις δεν είχαν καμία σχέση με τον πολιτικό χώρο στον οποίο ήταν και είναι ενταγμένη. 

Οι εργαζόμενοι στο Τμήμα Αλλοδαπών με ενυπόγραφη επιστολή τους αρνούνται κατηγορηματικά ότι έχουν σχέση με την ανώνυμη καταγγελία, την οποία καταδικάζουν και αναφέρουν ότι περιέχει ψεύδη και ανακρίβειες. Έρχεται όπως γράφουν η συγκεκριμένη καταγγελία να πλήξει το κύρος και την ακεραιότητα συγκεκριμένων συναδέλφων και να δώσει χείρα βοηθείας σε όσους απεργάζονται νέο γύρο απολύσεων εργαζομένων ειδικά στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Το βιτριολικό ύφος της ανώνυμης καταγγελίας και η υιοθέτησή της από τον Υπουργό κ. Μιχελάκη καταδεικνύουν συγκεκριμένο καταγγέλλοντα και πολιτικό φίλο του κ. Υπουργού – δημοσιογράφου. 

Η ενορχηστρωμένη επίθεση στην συγκεκριμένη Δ/ντρια, η οποία ξεκίνησε με την μικρή ξανθιά Ρομά Μαρία, και συνεχίσθηκε με την ανώνυμη καταγγελία, έχει πολλούς στόχους και υπηρετεί συγκεκριμένες πολιτικές σκοπιμότητες. 

-Να πλήξουν στο πρόσωπό της συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, τον ΣΥΡΙΖΑ, στον οποίο είναι ενταγμένη 

-Να εκμεταλλευθούν τάχα την «ανομία» που βασιλεύει στους ΟΤΑ και να έχουν άλλοθι στο δεύτερο κύμα απολύσεων, που όπως έχουν ομολογήσει από τους ΟΤΑ θα ξεκινήσει 

-Να διαμορφώσουν ευνοϊκούς πολιτικούς συσχετισμούς ενόψει αυτοδιοικητικών εκλογών και αρχαιρεσιών στο σωματείο. 

Με τον ίδιο απροκάλυπτο τρόπο ο Δήμαρχος Αθηναίων στη βιασύνη και το πολιτικό άγχος του να υιοθετήσει τα τηλεοπτικά σόου με τις μικρές ξανθιές Ρομά Μαρίες και να υπαινίσσεται κυκλώματα στον Δήμο, έδωσε τους εργαζόμενους στο ληξιαρχείο ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου. 

Όλες αυτές οι ενέργειες συνεπικουρούν την επιχείρηση συκοφάντησης όλων των εργαζομένων στο Δημόσιο, ως κλέφτες και τεμπέληδες που πρέπει να φύγουν. Να κλείσουν όλες οι δομές του Δημοσίου και να έλθει ο δήθεν υγιής ιδιωτικός τομέας με τους ενοικιαζόμενους εργαζόμενους και να τις αντικαταστήσει. 

Προσπαθούν να φοβίσουν και να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους, να ενεργοποιήσουν τον κοινωνικό αυτοματισμό. 

Δηλώνουμε ότι δεν τους φοβόμαστε. Θα εξακολουθήσουμε να αγωνιζόμαστε γι αυτά που πιστεύουμε με γνώμονα το δίκαιο και την ηθική. 

«Θα τους βγάλουμε σύντομα τις κουκούλες».

ΣΥΡΙΖΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

δημοσίευσε ...