Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΠΟΕ - ΟΤΑ : πρόγραμμα δράσης Παρασκευής 12 Ιουλίου 2013

Ανακοίνωση της ε/ε της ΠΟΕ-ΟΤΑ για τις αγωνιστικές δράσεις του κλάδου την Παρασκευή 12 Ιουλίου, σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της ομοσπονδίας.
Ο αγώνας μας ενάντια στις πολιτικές των μνημονίων εντείνεται παρά την προπαγάνδα του συστήματος παραπληροφόρησης του εκδοτικού και επιχειρηματικού κατεστημένου.

Τα μηνύματα της αγωνιστικής συμμετοχής όλο και περισσότερων εργαζομένων αλλά κι οι αποφάσεις δεκάδων Δημοτικών Συμβουλίων για την αναστολή λειτουργίας των Δήμων λόγω της ουσιαστικής κατάργησης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της απόλυσης χιλιάδων εργαζομένων είναι η απάντησή μας.

Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 και σε υλοποίηση της ΟΜΟΦΩΝΗΣ απόφασης του Γενικού Συμβουλίου, πραγματοποιούμε τις πιο κάτω αγωνιστικές δράσεις:

1.Συνεχίζουμε τις καταλήψεις των Δημαρχείων και κάθε άλλης υπηρεσίας, πραγματοποιούμε διαρκείς Γενικές Συνελεύσεις και Συγκεντρώσεις ενημέρωσης.
 

2.Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις μας στα Δημοτικά Συμβούλια για την λήψη αποφάσεων για την αναστολή λειτουργίας των υπηρεσιών των Δήμων μέχρι την ΤΡΙΤΗ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013.
 
3.Συμμετέχουμε ενωτικά, αγωνιστικά και μαζικά στην ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από τις 11.30 το πρωί, έως το τέλος του ωραρίου. Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στις 12.00 το μεσημέρι στην Πλατεία Καραϊσκάκη – Αθήνα. Ανάλογες συγκεντρώσεις πραγματοποιούνται σε όλες τις πρωτεύουσες των Νομών.
Δεν τους ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ, δεν μας ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ το μόνο όπλο που έχουμε είναι ότι ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ για το ΔΙΚΑΙΩΜΑ στην ΔΟΥΛΕΙΑ και την ΕΛΠΙΔΑ μέχρι το τέλος !!!

δημοσίευσε ...