Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Το «μαγαζάκι» της ... ΡΕΤΣΙΝΑ !!!



Ανοίγουμε και σας περιμένουμε !!!


Δεν ΠΟΥΛΑΜΕ …. ΞΕ – ΠΟΥΛΑΜΕ

(θα μπορούσε να έγραφε επιγραφή στην οδό ΡΕΤΣΙΝΑΣ)
Πάνε καλά οι δουλειές, όπως μαθαίνουμε και όπως λένε και οι «καλές» οι γλώσσες, στο μαγαζάκι που έχει στηθεί στην Ρετσίνα.


Οι "Εκλεκτοί" του «Θεου» που με προσωπική του επιλογή τους «πέταξε» μέσα από τη μάντρα, όχι μόνο δεν διέλυσαν το μαγαζάκι, όπως κακεντρεχώς και πολιτικοσπεκουλαδώρικα (!) ισχυριζόταν από την αρχή της παρουσίας τους στο χώρο το megalo limani, αλλά αντιθέτως, εκμεταλλευόμενοι και  τη γωνία της υπόθεσης, το αναβάθμισαν το μαγαζάκι.


Οι εκποιήσεις «προϊόντων» και «αγαθών» είτε παλαιών, είτε καινούργιων, ειδικά σε περιόδους σκληρής οικονομικής κρίσης βοηθά στην οικονομία του κράτους μιας και ο κλάδος της εκποίησης υπηρετεί την ανάπτυξη ...τους, που ακούμε πολύ αλλά δεν βλέπουμε καθόλου.


Μάλιστα οι διερχόμενοι οδηγοί της Ρετσίνα έγιναν μάρτυρες την Κυριακή και «θαύμασαν» ιδίοις όμμασιν την εκποίηση που πραγματοποιήθηκε στη συμβολή των οδών Ρετσίνα και Παπαστράτου, όταν μέρα «μεσημέρι» ιδιωτικό φορτηγό «κώλωνε» σε ανοικτό φορτηγό του ΜΑΓΑΖΙΟΥ του ΠΕΙΡΑΙΑ και γινόταν η «τράμπα».


Κάδοι απορριμμάτων, τόνοι «σαβούρας» με παλιά και καινούργια ανταλλακτικά, φορτηγά φαντάσματα χωρίς οδηγούς, πετρέλαια – παρά την «πετρελαιοαπαγόρευση», λάδια μηχανών, λάδια αυτομάτου, λάδια φαγητού … συγνώμη λάθος δεν έχουν τέτοια, παπουτσάκια και γυαλιά ηλίου, ακίνητα  …. πάλι λάθος αυτά τα ξεπουλάει ο ίδιος ο «Θεος» και τέλος πάντων πολλά άλλα ογκώδη και μη αντικείμενα από χωράφια και οικόπεδα, υγρά και στερεά,  μάθαμε ότι εκποιεί το μαγαζάκι της Ρετσίνα.


Άλλωστε ο «υπεργολάβος» του Πειραιά είναι για όλα άξιος, … κατά την απόφαση του «Θεου».


Βέβαια για άλλη μια φορά και αυτό το θέμα που αποκαλύφθηκε με κρότο μάλιστα, θα «πνιγεί» όπως τα τόσα άλλα …


Συμπέρασμα : Τα πάντα εν σοφία εποίησε ....  διέλυσε το «εργοστάσιο» και έφτιαξε  ένα ακόμα μαγαζάκι !!!


Υ.Γ. κηπουράκος ήμουνα, χορταράκι κούρευα !!!  

δημοσίευσε ...