Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Εκλογές α λα καρτ ...


Κάπως έτσι φαντάστηκαν κάποια νοσηρά μυαλά τις εκλογές για την ανάδειξη νέων μελών στο διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Οδηγών – Μηχανικών και Εργατοτεχνιτών Δήμου Πειραιά.
Με την αυταρχικότητα να χαρακτηρίζει τις κινήσεις των απερχόμενων μελών του προεδρείου του  Δ.Σ. προσπάθησαν να ελέγξουν την διαδικασία των εκλογών, ακυρώνοντας αναίτια τους υπόλοιπους συνδυασμούς (Ελεύθερη Αγωνιστική Έκφραση και ΔΑΣ-ΟΤΑ)  και ανακηρύσσοντας μοναδικό υποψήφιο συνδυασμό για τις εκλογές  τον δικό τους συνδυασμό.

Πρέπει να γνωρίζουν όμως, τόσο οι ίδιοι όσο και αυτοί που τους υποκινούν και θίγονται έμμεσα ή άμεσα τα συμφέροντα τους από την ανατροπή της σημερινής «συμβιβασμένης» κατάστασης, ότι ακόμα και στα πιο φασιστικά καθεστώτα βάζουν κάποιον αντίπαλο για «ξεκάρφωμα», ώστε να μπορούν να επικαλεστούν τη … «δημοκρατικότητα» της διαδικασίας.

Με ένα ψηφοδέλτιο που καταπατά το καταστατικό του Σωματείου και διεγείρει αμφιβολίες για το κατά πόσο ήθελαν οι συνάδελφοι να συμμετέχουν, εφόσον δεν υπήρχε αναγραμμένη η επωνυμία του συνδυασμού στις αιτήσεις που υπέγραψαν και περιτυλιγμένο με την «πιασάρικη» ονομασία συσκευασίας «ενιαίο», προσπαθούν να υφαρπάξουν την ψήφο του «ανυποψίαστου» συναδέλφου κρύβοντας του την αλήθεια και θολώνοντας τα νερά.

Σε αγαστή συνεργασία οι συνάδελφοι της ΠΑΣΚΕ και της ΔΑΚΕ χρησιμοποιούν το καταστατικό κατά το δοκούν, άλλοτε το αναβαθμίζουν σε «ευαγγέλιο» και άλλοτε το υπονομεύουν σε «μπακαλόχαρτο».

Αλήθεια οι «μέντορες» τους στην ομοσπονδία, που συχνά πυκνά τους επικαλούνται για να καλύψουν τις παρατυπίες τους, τι λένε σχετικά με την μη τήρηση των άρθρων του καταστατικού;

Το ψηφοδέλτιο της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ» παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες αποκλεισμού του, γεγονός που υποδηλώνει πανικό, είναι παρών στις εκλογές. Με δυναμισμό, μαχητικότητα και απόλυτη αξιοπρέπεια  
•Καλούμε τους συναδέλφους – μέλη του Σωματείου μας, που και στο παρελθόν έχουν αποδείξει ότι διαθέτουν και ισχυρή μνήμη και ορθή κρίση, να ξεπεράσουν τους «φόβους» που τους δημιουργούν οι μηχανισμοί της δημοτικής αρχής και του δημοτικού εργολάβου.

•Καλούμε τους συναδέλφους - μέλη του Σωματείου μας την Τετάρτη 18 Απρίλη να εμπιστευθούν τους υποψήφιους της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ» για την αποκατάσταση της χαμένης αξιοπρέπειας, της ενότητας και της δυναμικής στο Σωματείο μας.

Απρίλιος 2013                                              ΕΛ.ΑΓ.ΕΚ    

δημοσίευσε ...