Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Ημερίδα της ΠΟΕ – ΟΤΑ για το νέο «πειθαρχικό» - «λαιμητόμο».

Στην προσπάθεια της η μνημονιακή συγκυβέρνηση από τη μία, επικοινωνιακά και μόνο, δεν τολμάει να αναφέρει τη λέξη απόλυση, αλλά από την άλλη, θέλοντας να «ημερέψει» την τρόικα για την κρίση αξιοπιστίας που θέτει στις μεταξύ τους σχέσεις στο θέμα των απολύσεων, δεν διστάζει να θυσιάσει ανθρώπινες ζωές και υπολήψεις.

Προκειμένου να ικανοποιήσουν την απαίτηση του Μνημονίου και τους τοκογλύφους δανειστές για 25.000 απολύσεις, οι «άθλιοι» που μας κυβερνούν είναι ικανοί να βαφτίζουν όποιον πάει κόντρα στις βάρβαρες επιδιώξεις τους, σε επίορκο.

Κρύβει επιμελώς η μνημονιακή συγκυβέρνηση την αθλιότητα στην οποία αποσκοπεί χρησιμοποιώντας το νέο πειθαρχικό σαν εργαλείο για χιλιάδες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων που ούτε δολοφόνοι είναι, ούτε παιδεραστές είναι, ούτε λαμόγια ή τρωκτικά του δημοσίου είναι.

Μετά από πρόταση που κατέθεσε η ΑΣΚ – ΟΤΑ στην προηγούμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ – ΟΤΑ για την διοργάνωση ημερίδας με αφορμή το νέο πειθαρχικό δίκαιο και παρά την αποχώρηση από τη συνεδρίαση της παράταξης της Δ.Α.Κ.Ε, η ε/ε της ομοσπονδίας αποφάσισε να προχωρήσει  στην υλοποίηση της.

Έτσι την Τετάρτη 17 Απριλίου 2013, στις 10.00 το πρωί,  στο ξενοδοχείο «Novotel» (Μιχ. Βόδα 4-6 Αθήνα / τηλ: 210 8200700) η ΠΟΕ – ΟΤΑ διοργανώνει ημερίδα με θέμα : «Το νέο Πειθαρχικό Δίκαιο, η αξιολόγηση των Οργανικών Μονάδων και του Ανθρώπινου Δυναμικού. Αναβάθμιση της Δημόσιας Διοίκησης ή εργαλεία υλοποίησης των μνημονιακών πολιτικών;».

Ομιλητές στην ημερίδα θα είναι οι:

1. ΜΑΚΡΥΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ: Καθηγητής Διοικητικής Επιστήμης στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
 
2. ΧΡΥΣΟΓΟΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ: Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
 
3. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ: Διδάκτωρ Συνταγματικού Δικαίου -  Δικηγόρος.
 
4. ΤΣΙΠΡΑ ΜΑΡΙΑ-ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ: Δικηγόρος – Εργατολόγος. Νομική Σύμβουλος της Α.Δ.Ε.Δ.Υ

Η ανακοίνωση της ε/ε της ΠΟΕ - ΟΤΑ ΕΔΩ

Δήλωση συμμετοχής στην ημερίδα θα βρείτε ΕΔΩ

δημοσίευσε ...