Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

ΠΟΕ - ΟΤΑ : δεν τους φοβόμαστε !!! δεν κάνουμε βήμα πίσω !!!

Δελτίο τύπου της ε.ε. επιτροπής της ΠΟΕ - ΟΤΑ για τις συλλήψεις τριών συναδέλφων από τη Θεσσαλονίκη με αφορμή την χτεσινή διαμαρτυρία των εργαζόμενων στην τοπική αυτοδιοίκηση στην Θεσσαλονίκη ενάντια στη ελληνογερμανική συνέλευση
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στη συνεδρίασή της την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012, καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τις συλλήψεις συναδέλφων που συμμετείχαν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, έξω από το κτίριο στη Δ.Ε.Θ. όπου πραγματοποιούνταν η 3η Ελληνογερμανική Συνέλευση με θέμα το ξεπούλημα βασικών υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και την απόλυση χιλιάδων εργαζομένων. Οι συλλήψεις ανέρχονται ήδη σε τρεις ενώ αναμένονται ακόμη τουλάχιστον δύο σύμφωνα με πληροφορίες μας.

Είναι γνωστή η τακτική καταστολής και ποινικοποίησης των αγωνιστικών κινητοποιήσεων από την άθλια τρικομματική συγκυβέρνηση προκειμένου να καμφθεί το φρόνημα των εργαζομένων.

Ζητάμε την άμεση απελευθέρωση των συναδέλφων μας. Οι δίκαιοι αγώνες των εργαζομένων δεν τρομοκρατούνται, δεν αναχαιτίζονται, δεν σταματούν.

Είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε για να μην απολυθεί ούτε ένας εργαζόμενος και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις γι’ αυτό.

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ !!! ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ !!!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

δημοσίευσε ...