Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΠΟΕ-ΟΤΑ: «ΑΝΑΤΡΟΠΗ της νεοφιλελεύθερης πολιτικής – ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ στην πράξη των βάρβαρων μέτρων»



Ανακοίνωση της ε.ε της ΠΟΕ – ΟΤΑ για συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων

Η εκτελεστική επιτροπή της ΠΟΕ –ΟΤΑ χαιρετίζει το γιγαντιαίο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας όλης της κοινωνίας απέναντι στα εξοντωτικά μέτρα της συγκυβέρνησης και της τρόικα. Μέτρα υποδούλωσης, σκλαβιάς και εξαθλίωσης, για το σύνολο του Ελληνικού λαού.
Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα με τη μαζική συμμετοχή τους, δηλώνουν την κάθετη αντίθεση τους στο μεσαίωνα που μας προσφέρουν. Ο αγώνας δεν τελείωσε, θα μας βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους!!!

Με δεδομένο τη μαζική παλλαϊκή συμμετοχή αλλά και με το βλέμμα στο αύριο που για τους εργαζόμενους στους Ο.Τ.Α. επιφυλάσσει απολύσεις εργαζομένων αλλά και την «επιτροπεία» στους Δήμους που δεν καταφέρνουν να ισοσκελίσουν προϋπολογισμούς που «κρύβει» νέες απολύσεις, αναγκαστικές μετατάξεις μειώσεις μισθών και αύξηση φόρων στους δημότες, ΟΜΟΦΩΝΑ αποφάσισε :

Προκηρύσσει 48ωρη απεργία των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για  την Πέμπτη 8 και Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012.

Αποχή από κάθε εργασία το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012, ημέρα ψήφισης του Προϋπολογισμού.

Οι Σύλλογοι – Μέλη της Ομοσπονδίας ενημερώνουν με κάθε πρόσφορο μέσο για τις ανωτέρω κινητοποιήσεις ενώ κρατούν σε ετοιμότητα τους εργαζόμενους προκειμένου να συμμετάσχουν στις δράσεις και τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθούν.

Χάνουμε τις Δουλείες μας, Χάνουμε τα δικαιώματα μας αλλά τουλάχιστον ΕΜΕΙΣ θα κυκλοφορούμε ΕΛΕΥΘΕΡΑ και με ψηλά το κεφάλι. Σε αντίθεση με αυτούς που αποφασίζουν για μας χωρίς ΕΜΑΣ.

Στην άθλια πολιτική της τρικομματικής συγκυβέρνησης εμείς αντιτάσσουμε την απόφασή μας για τον συνεχή αγώνα μέχρι ανατροπής αυτής της πολιτικής και της κατάργησης στην πράξη αυτών των βάρβαρων μέτρων.


δημοσίευσε ...