Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

ΠΟΕ-ΟΤΑ : Πανελλαδικό Συλλαλητήριο κόντρα στις ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 – ΑΘΗΝΑ - 12.00 μ.μ.

Έντονη δυσαρέσκεια, αγανάκτηση και οργή προκαλεί στους εργαζόμενους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης το σχέδιο της συγκυβέρνησης για τις επικείμενες απολύσεις αλλά και για την οικονομική «επιτροπεία» στους Δήμους, που «κρύβει» απολύσεις, αναγκαστικές μετατάξεις, κατάργηση κοινωνικών υπηρεσιών, μείωση μισθών και αύξηση φόρων στους πολίτες. Μετά και το αίτημα εκατοντάδων συναδέλφων για τη διοργάνωση ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, με στόχο την κάθοδο ΟΛΩΝ των εργαζομένων της Περιφέρειας στην Αθήνα προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεσή τους στα απάνθρωπα και εξοντωτικά μέτρα, η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. αποφάσισε:

 Την πραγματοποίηση ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ το ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012, στις 12.00 το μεσημέρι, στην Πλατεία Καραϊσκάκη-Αθήνα και στη συνέχεια πορεία στη Βουλή όλων των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Για να έχει συμμετοχή και επιτυχία το ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ είναι αναγκαία η κινητοποίηση όλων των Μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων-Μελών της Ομοσπονδίας με σκοπό την ενημέρωση των συναδέλφων και την εξασφάλιση των μεταφορικών εκείνων μέσων που είναι απαραίτητα για τη μετακίνηση των συναδέλφων στην Αθήνα.

ΜΕ ΤΟ ΜΑΖΙΚΟ, ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ

ΛΕΜΕ ΟΧΙ:
ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ «ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ»
ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ

ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ
ΤΩΝ ΝΕΩΝ «ΒΑΡΒΑΡΩΝ» ΜΕΤΡΩΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
                        Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Ο Πρόεδρος                     Ο Γεν. Γραμματέας
  
Θέμης Μπαλασόπουλος   Γιάννης Τσούνης

δημοσίευσε ...