Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Ετοιμάζουν απολύσεις στους Ο.Τ.Α ???



Αποκαλυπτικό: ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-Τρόικα ετοιμάζονται για απολύσεις στους Ο.Τ.Α.

"κλεμμένο" από : askota
Με την ένδειξη «Εξαιρετικά Επείγον» στάλθηκε έγγραφο του Υπουργείο Εσωτερικών προς τους Ο.Τ.Α. α’ και β’ βαθμού, με το οποίο ζητούνται στοιχεία σχετικά με το αριθμό των εργαζομένων για να «… χρησιμοποιηθούν σε διαβουλεύσεις του Υπουργείου μας με τους εκπροσώπους της Τρόικα…».

Τα στοιχεία αυτά, τα οποία πρέπει να σταλούν μέχρι 10 Μαΐου, αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο οι δυνάμεις του μνημονίου, το ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ., έχουν δρομολογήσει τις μετεκλογικές εξελίξεις και ας κάνουν ότι τσακώνονται τώρα.

Είναι προφανές ότι οι μνημονιακές δυνάμεις σχεδιάζουν απολύσεις προσωπικού άμεσα και ο μόνος δρόμος για να τους σταματήσουμε είναι οι εργαζόμενοι να τιμωρήσουν όλους αυτούς που ψήφισαν και στήριξαν τα μνημόνια και να υπερψηφίσουν τις δυνάμεις που με συνέπεια αγωνίζονται ενάντια στις αντιλαϊκές-νεοφιλελεύθερες πολιτικές.

Ταυτόχρονα τα συνδικάτα και όλοι οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να βρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα για να αποτρέψουν τους σχεδιασμούς του μαύρου μετώπου και της τρόικας.

Δείτε το σχετικό έγγραφο του ΥΠΕΣ

δημοσίευσε ...