Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στη Δημ. Ραδιοφωνία Πειραιά, Κανάλι 1.



"κλεμμένο" από : askota
Απλήρωτοι παραμένουν εδώ και 2,5 μήνες οι εργαζόμενοι στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά (ΔΗΡΑΠ-Κανάλι Ένα 90,4), δημοσιογράφοι, τεχνικοί, παραγωγοί και διοικητικό προσωπικό, και αυτό παρά τις δεσμεύσεις της δημοτικής Αρχής πριν από το Πάσχα για εξόφληση των δεδουλευμένων.
 
Να σημειωθεί ότι οι εργαζόμενοι στη ΔΗΡΑΠ είναι οι μόνοι που παραμένουν απλήρωτοι από το σύνολο των εργαζομένων στο Δήμο Πειραιά, ενώ τελευταίος μισθός που έχει καταβληθεί είναι αυτός του Φεβρουαρίου.

Η γενική συνέλευση των εργαζομένων στο ιστορικό Κανάλι Ένα, το οποίο άνοιξε το δρόμο της ελεύθερης ραδιοφωνίας το 1987, αποφάσισε να ενημερώσει τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων και να γνωστοποιήσει το πρόβλημα στις Πειραιώτισσες και τους Πειραιώτες. Παράλληλα, να ενημερώσει την ΕΣΗΕΑ και την Ένωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας (ΕΤΕΡ), ότι οι εργαζόμενοι είναι αποφασισμένοι εάν άμεσα δεν καταβληθούν τα δεδουλευμένα να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις.

m.l. Απλήρωτοι επίσης παραμένουν για έκτο μήνα και οι εργαζόμενοι στην δημοτική επιχείρηση του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας που βρίσκονται σε διαρκής κινητοποιήσεις ...  

δημοσίευσε ...