Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Σίριαλ, το εκλογικό επίδομα ...???


Αν και όπως έχω ξαναγράψει στο παρελθόν, το τελευταίο που θα έπρεπε να μας απασχολεί είναι το πρόσκαιρο εκλογικό επίδομα, μπροστά στην καταστροφική λαίλαπα μειώσεων των μισθών που έχουμε υποστεί από τις μνημονιακές κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. (με λίγο από ΛΑ.Ο.Σ.). Εντούτοις όμως επειδή η οικονομική εξαθλίωση που μας επέβαλλαν, κάνει τον καθένα να αγωνιά πλέον ακόμα και για το ένα ευρώ, η σημερινή συνάντηση της Εκτελεστικής Επιτροπής με τον υπουργό Εσωτερικών κ.Τάσο Γιαννίτση για τον καθορισμό του ποσού που θα λάβουν ως εκλογική αποζημίωση οι Δημοτική Υπάλληλοι για την προετοιμασία και διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών της 6ης Μαΐου χαρακτηρίζεται μάλλον ως ανούσια.
Αυτό γιατί το Υπουργείο Εσωτερικών δεν έχει μια ξεκάθαρη εικόνα για τον αριθμό των δικαιούχων που θα απασχοληθούν με τις εκλογές. Επιπροσθέτως έθεσε μάλιστα και τον προβληματισμό για το αν μέσα στο ποσό των 50.000.000 € συμπεριλαμβάνονται  και οι επιχορηγήσεις των κομμάτων, ερώτημα που περιμένει όπως είπε να το διευκρινίσει το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, πράγμα που δεν το έχει κάνει ακόμα.

Εν αναμονή λοιπόν, αν και πιστεύω ότι μέχρι την Τρίτη που ξεκινάει και το 41ο Τακτικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας, θα υπάρξει μια πιο αποσαφηνισμένη θέση στο θέμα του εκλογικού επιδόματος.
    

δημοσίευσε ...