Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Εκβιαστική παρέμβαση της "σιδηράς κυρίας" του Δ.Ν.Τ. για τις εκλογές


Απροκάλυπτη και ωμή ήταν η παρέμβαση της επικεφαλής του Δ.Ν.Τ. κ.Λαγκάρντ στα εσωτερικά της χώρας μας, έχοντας φυσικά την πλήρη ανοχή αλλά και υποστήριξη των δύο εταίρων της συγκυβέρνησης των μνημονίων. Χωρίς βέβαια να μας λέει και κάτι καινούργιο που δεν το έχουμε ακούσει από τους εδώ εκπροσώπους (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) της μαύρης προπαγάνδας των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων. 


Θέλοντας να εντείνει την τρομοκράτηση του ψηφοφόρου,χωρίς καμία αναστολή να της δημιουργείται από την ανύπαρκτη, ούτως ή άλλως, αντίσταση των "σωτήρων" μας, εκπροσωπώντας τα λόμπι των δανειστών, των τραπεζιτών και του καπιταλισμού, δεν δίστασε να εκβιάσει ασύστολα το εκλογικό σώμα της Ελλάδας προκειμένου να επηρεάσει την κρίση του και να διαμορφώσει το εκλογικό αποτέλεσμα που αυτοί θέλουν ώστε να ολοκληρωθεί το συμφωνημένο έργο με τους δύο "καθεστωτικούς" συγκυβερνώντες, αυτό της υποταγής, της υποτέλειας, της εξάρτησης, του ξεπουλήματος, της πλήρους εξαθλίωσης μας.

Στη συνέντευξη που έδωσε η κ.Λαγκάρντ στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS "κουνώντας το δάκτυλο" με αυστηρό ύφος και διασπέρνοντας το φόβο,είπε ότι η χώρα μας  δεν έχει ξεφύγει από  τον κίνδυνο χρεοκοπίας, όπως επίσης θεωρεί πως η θέση της Ελλάδας στην Ευρωζώνη και την ΕΕ δεν είναι εξασφαλισμένη, αφού ενδέχεται να υποχρεωθεί να εγκαταλείψει και την ενωμένη Ευρώπη και το ευρώ. Θέτοντας έτσι με τη σειρά της, το τρομοκρατικό δίλημμα που καθημερινά μας βάζουν οι μνημονιακές πολιτικές δυνάμεις του τόπου μας που ενεργούν κάτω από τις εντολές της και των "ομοίων" της.... "ή Ευρώπη ή Τίποτα".

Η "συνέπεια" στις δανειακές μας υποχρεώσεις και ο "μονόδρομος" που ήδη έχουμε χορτάσει να το ακούμε  από τους δύο κύριους εκφραστές του νεοφιλελευθερισμού, Βενιζέλο και Σαμαρά, έχοντας γίνει προεκλογικό τους σύνθημα, αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση επιλογής μας και για την "σιδηρά κυρία" του Δ.Ν.Τ. όπως μας "διατάζει"...., "είναι άκρως αναγκαίο να εξυπηρετηθεί με συνέπεια από την κυβέρνηση που θα προκύψει το συμφωνηθέν πρόγραμμα των διαρθρωτικών αλλαγών και των μεταρρυθμίσεων το οποίο έχει συμφωνήσει η Ελλάδα". 

Ξεχνώντας βέβαια πως οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι που δεν έχουν συμφωνήσει σε τίποτα και πληρώνοντας ακριβά αυτή τη συνέπεια τα δύο τελευταία χρόνια, θέλουν κυβέρνηση με συνέπεια στον Ελληνικό λαό και όχι στα ξένα συμφέροντα και τις επιταγές τους.

Φυσικά δεν παρέλειψε, για να δέσει το "τρομοκρατικό" της χτύπημα, να προειδοποιήσει κυνικά για τη λήψη νέων σκληρών μέτρων που εξυπηρετούν για να μας περάσουν, από τη σημερινή οικονομική και κοινωνική μας εξαθλίωση στην αυριανή  ολοκληρωτική καταστροφή. 

Παραβλέπουν όμως ότι οι αντοχές αλλά κυρίως οι ανοχές μας έχουν εξαντληθεί και οι επικείμενες  εκλογές, είναι η δική μας ευκαιρία να αντιδράσουμε ώστε να ανατρέψουμε τη σκληρή νεοφιλελεύθερη πολιτική των συστημικών δυνάμεων, ντόπιων και ξένων. 
Ευκαιρία που είναι υποχρέωση όλων μας να μην την αφήσουμε να πάει χαμένη.

"timeo Danaos et dona ferentes"
 Β.Γ.
      

δημοσίευσε ...