Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Η απάντηση του Υπ.Εσωτερικών κ. Τ. Γιαννίτση για την εκλογική αποζημίωση στους Ο.Τ.Α..


"Υπό τον φόβο της αποχής των εργαζομένων στους Δήμους από τις εργασίες προετοιμασίας και διεξαγωγής των επικείμενων Εθνικών Εκλογών, όπως εξήγγειλε σήμερα η ΠΟΕ - ΟΤΑ, το Υπουργείο Εσωτερικών βρήκε την ...τροπολογία που θα τους συμπεριλάβει στην ειδική εκλογική αποζημίωση ....
καιρός όμως να το κάνει και ΠΡΑΞΗ !!!"

Απάντηση Γιαννίτση σε ΠΟΕ-ΟΤΑ για το εκλογικό επίδομα

Τροπολογία, ώστε να συμπεριληφθούν στους δικαιούχους εκλογικού επιδόματος και οι εργαζόμενοι στο Εθνικό Τυπογραφείο και στους ΟΤΑ Α' βαθμού, είχε ζητήσει με επιστολή του προς τον υπουργό Οικονομικών, στις 8 Μαρτίου, ο υπουργός Τάσος Γιαννίτσης. Αυτό απάντησε το Υπουργείο Εσωτερικών, στην ΠΟΕ - ΟΤΑ που την Τρίτη ανακοίνωσε την απόφαση της οι εργαζόμενοι στο Δήμο να απέχουν από κάθε εργασία, που συνδέεται με την προετοιμασία και τη διεξαγωγή των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών, όποτε κι αν αυτές προκηρυχθούν.
Όπως επισημαίνεται από το υπουργείο Εσωτερικών, είναι αξιοπρόσεκτη η κίνηση αυτή από τους εργαζόμενους, καθώς «προβαίνουν σε απειλητικές προειδοποιήσεις, χωρίς αντικείμενο», αν και γνωρίζουν, ήδη, τις προθέσεις τού υπουργείου, σε μία τόσο δύσκολη, για όλους, περίοδο.

δημοσίευσε ...