Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Απαρατήρητη πέρασε η Ημερίδα του Δ.Πειραιά για τη Διαχείρηση Απορριμμάτων.

Λίγοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, λίγο από ειδικό συνεργάτη, μερικοί Υπηρεσιακοί Παράγοντες και αρκετοί υπάλληλοι του Δήμου
Τρεις και ο κούκος στην ημερίδα

Αναδημοσίευση από : reportaznet
Αδιάφορη πέρασε η ημερίδα που διοργάνωσαν χθες οι δήμοι Πειραιά, Δραπετσώνας-Κερατσινίου και Περάματος με θέμα: «Ολοκληρωμένη...

"foto: από κεντ.σελίδα Δ. Πειραιά"

...Διαχείριση Αστικών Στερεών Αποβλήτων στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά». Αν και η ημερίδα πραγματοποιήθηκε από τις 9:00 έως τις 18:30 στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, όπως βλέπετε στη φωτογραφία, όσοι έσπευσαν να ακούσουν τις ομιλίες, ήταν είτε εκλεγμένοι, είτε αντιδήμαρχοι, είτε συνεργάτες του δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου.Λες και γινόταν δημοτικό συμβούλιο στο ΠΑΠΙ ένα πράγμα! Ούτε μια «είδηση» δεν βγήκε από την ημερίδα, καθώς πέρα από τις φωτογραφίες, δεν υπήρξε καμία ενημέρωση σχετικά με τα συμπεράσματά της. Σε κάθε περίπτωση, το «κλικ» είναι κατατοπιστικό του πόσο απαρατήρητη πέρασε η συζήτηση για ένα τόσο σοβαρό θέμα.

@Μα ούτε μια αίθουσα δεν μπορούν να γεμίσουν τρείς δήμοι;

---------------------------
Σχόλιο megalo limani:
Για "τα μάτια του κόσμου" προφανώς πραγματοποιήθηκε η ημερίδα,
καλό θα ήταν  ο Δήμος να έπαιρνε και επίσημη θέση στον Περιφερειακό Σχεδιασμό Διαχείρισης Απορριμμάτων Αττικής ...δέχεται την πρόταση του προέδρου του Δ.Σ του ΕΔΣΝΑ και περιφερειάρχη κ. Γιάννη Σγουρού ...(μιας και "πληθαίνουν" οι συναντήσεις τους, όπως διαβάζουμε)???

δημοσίευσε ...