Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Η προπαγάνδα δική τους ... η επιλογή δική σου !!!



Δεν προλάβαμε καλά καλά ν' ανεβάσουμε την ανάρτηση με τίτλο "το νου σας ρεμάλια"  και χωρίς ακόμα να έχει δει το φως της δημοσιότητας κανένα αποτέλεσμα πρόσφατης δημοσκόπησης, ήρθαν αμέσως να μας "δικαιώσουν" οι δημοσκοπήσεις που θα δημοσιευθούν στις εφημερίδες του Σαββατοκύριακου.
 Δεν άργησαν, υπό το φόβο της παταγώδους αποτυχίας τους στις επερχόμενες εκλογές και της μη εκπληρώσεως των εντολών που έχουν πάρει, να προπαγανδίσουν το κλείσιμο της "ψαλίδας"  μεταξύ των εκπροσώπων του δικομματισμού, την "κατρακύλα" των αριστερών δυνάμεων και για ξόρκισμα να αναδείξουν την άνοδο των ακροδεξιών στοιχείων ...!!!
Ως δια μαγείας εξαφάνισαν την πτώση της Ν.Δ. τα μονοψήφια νούμερα του ΠΑΣΟΚ, την άνοδο και τα διψήφια νούμερα της αριστεράς, που οι ίδιοι δημοσκόποι πριν μια βδομάδα έδειχναν.
 Τι άλλαξε σε μόλις λίγες μέρες ? Η απάντηση απλή ...ο χρόνος των εκλογών. Όσο πλησιάζουμε προς αυτές, τόσο η προπαγάνδα του δικομματισμού, της τρομοκρατίας, της μοναδικότητας της "σωτηρίας", των ψευτοδιλημμάτων και η δημιουργία πολωτικού κλίματος από τα  media, θα κορυφώνεται με εξωπραγματικά στοιχεία.
Αν όμως γίνουμε ... μόνοι μας δημοσκόποι και αν αναλογιστούμε τι "είχαμε" και τι "χάσαμε" σε εργασιακό, ασφαλιστικό, συνταξιοδοτικό, κοινωνικό και βιοτικό επίπεδο και ποιες πολιτικές ήταν αυτές που μας έφεραν στον βαθμό της εξαθλίωσης και της περιθωριοποίησης, θα βγάλουμε πολύ εύκολα τα συμπεράσματά μας, γιατί πλέον την εξαθλίωση και την αντιδημοκρατικότητα που μας επέβαλαν  τη ζούμε "όλοι μας".  




Υ.Γ. προσοχή στα "γεννόσημα" , βλάπτουν σοβαρά !!!
----------------------------------------------
Οι Μαστερ Σεφ των δημοσκοπήσεων 

"κλεμμένο" από : reportaznet 

Πλησιάζοντας προς τις κάλπες άρχισαν τα μαγειρέματα ή για την ακρίβεια άλλαξαν τη συνταγή οι Μάστερ Σεφ των δημοσκοπήσεων. Σύμφωνα με το τελευταίο γκάλοπ της...

Κάππα Research για λογαριασμό του Βήματος της Κυριακής προκύπτει βουλή οκτώ κομμάτων χωρίς αυτοδύναμη κυβέρνηση. Από τη δημοσκόπηση προκύπτει βελτίωση της εικόνας του ΠΑΣΟΚ έναντι της ΝΔ, που εξακολουθεί να είναι πρώτη με διαφορά σχεδόν τεσσάρων μονάδων. Στη Βουλή μπαίνουν... ακόμη ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ, ΔΗΜΑΡ, Ανεξάρτητοι Έλληνες και Χρυσή Αυγή. Συγκεκριμένα, το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 14,3%, η ΝΔ 18,1%, το ΚΚΕ 8,2%, ο ΛΑΟΣ 3,6%, ο ΣΥΡΙΖΑ 6%, η ΔΗΜΑΡ 4,9%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 7,2% και η Χρυσή Αυγή 3,4%.Η αδιευκρίνιστη ψήφος φτάνει το 25,1%.


Στην ερώτηση για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό ο Ευάγγελος Βενιζέλος προηγείται του Αντώνη Σαμαρά με 22,9% έναντι 21,7%. «Κανένας» απάντησε το 52,5%.

Στην παράσταση νίκης η ΝΔ συγκεντρώνει 69,5% και το ΠΑΣΟΚ 12,6%.

Στην ερώτηση τι θα θεωρούσατε προτιμότερο να προκύψει από αυτές τις εκλογές, το 59,4% απαντά μια κυβέρνηση συνεργασίας.

Πάντως, στην ερώτηση αν οι εκλογές θα ωφελήσουν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της χώρας, το 54,2% απαντά ότι δεν θα ωφελήσουν ή μάλλον δεν θα ωφελήσουν και το 42,3% απαντά ότι θα ωφελήσουν ή μάλλον θα ωφελήσουν.

Δύο ακόμα έρευνες στον κυριακάτικο Τύπο

Σε δημοσκόπηση της MRB που θα δημοσιευτεί στη Real News, η ΝΔ συγκεντρώνει 20,3%, το ΠΑΣΟΚ 12,1%, το ΚΚΕ 8,6%, ο ΣΥΡΙΖΑ α 7,9%, η ΔΗΜΑΡ 7,4 %, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 7%, οι Οικολόγοι-Πράσινοι 3%, ο ΛΑΟΣ 2,5%, η Χρυσή Αυγή 2,6%, η ΔΗΣΥ 2,5%, το Άρμα Πολιτών 1,5%, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1,2% και αδιευκρίνιστη ψήφος 20,5%.

Σε δημοσκόπηση της ΜΑRC για το Έθνος της Κυριακής, η ΝΔ συγκεντρώνει 17,8%, το ΠΑΣΟΚ 13,2%, το ΚΚΕ 7,5%, η ΔΗΜΑΡ 7,35%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 7,1%, ο ΣΥΡΙΖΑ 6%, ο ΛΑΟΣ 2,5%, η Χρυση Αυγή 2,3%, η ΔΗΣΥ 2,15%, ιθ Οικολόγοι Πράσινοι 1,9%, και η Κοινωνική Συμφωνία 1,1%, ενώ σ
το 28,2%φτάνει η αδιευκρίνιστη ψήφος.


    

δημοσίευσε ...