Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Έγγραφο της ΑΔΕΔΥ 15/3/2012 για .... " οργάνωση..." !!!


ΞΕΣΗΚΩΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ 

Μετά τις απεργιακές κινητοποιήσεις των Σαββατοκύριακων και των απογευματινών Συλλαλητηρίων έρχεται η ... "Συνέχεια και οργάνωση νέων αγωνιστικών παρεμβάσεων, κινητοποιήσεων."

(δανεισμένο από παλαιότερη ανάρτηση στο http://exofitsio.blogspot.com)

Αθήνα, 15 Μαρτίου 2012

Αριθμ. Πρωτ.: 77

ΘΕΜΑ: Συνέχεια και οργάνωση νέων αγωνιστικών παρεμβάσεων, κινητοποιήσεων.
 Συνάδελφοι,
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. συνεχίζοντας την οργάνωση και ανάπτυξη συλλογικών, αγωνιστικών μορφών δράσης, παρέμβασης για την προστασία μείζονων, βασικών δικαιωμάτων που ανατρέπονται με βίαιο και ακραίο τρόπο χωρίς τέλος, αποφάσισε την εξειδίκευση του παρακάτω πλαισίου για το άμεσο, επόμενο, χρονικό διάστημα :
1.       Τη γενίκευση της κινητοποίησης της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. και των συνδικαλιστικών οργανώσεων του Τομέα Υγείας (Ι.Κ.Α., Γιατροί, Ε.Ο.Π.Υ.Υ.), με αιχμή τα θέματα περικοπών στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και την ασφάλιση υγείας στις 29 Μαρτίου 2012.
2.       Την οργάνωση ανοιχτών συζητήσεων σε κάθε Περιφέρεια με τη συμμετοχή τοπικών συνδικαλιστικών, επαγγελματικών και επιστημονικών φορέων. Παράλληλα την ενημέρωση των εργαζομένων στο Δημόσιο με περιοδείες, συγκεντρώσεις, συνελεύσεις κ.α. μορφές στους χώρους εργασίας. Την υλοποίηση εκστρατείας παρέμβασης, με αφίσα, ανακοίνωση κ.λπ. που πρέπει να φθάσει σε κάθε εργασιακό και κοινωνικό, Δημόσιο χώρο.
3.       Την προετοιμασία για την οργάνωση νέας Γενικής Απεργίας, δεδομένου ότι μέχρι το κλείσιμο της Βουλής προωθούνται νέα μέτρα σε βάρος των μισθωτών, των ανέργων, των συνταξιούχων, της κοινωνικής ασφάλιση.
Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. έχει ήδη διατυπώσει σχετική πρόταση προς τη Γ.Σ.Ε.Ε. και επιδιώκει τον άμεσο συντονισμό για την πραγματοποίηση νέας Γενικής Απεργίας.

Συνάδελφοι,
Καλούνται οι Ομοσπονδίες, τα Νομαρχιακά Τμήματα, οι Πρωτοβάθμιοι Σύλλογοι σε άμεση προετοιμασία και δραστηριοποίηση προς τις νέες κατευθύνσεις συνέχειας και προώθησης της αγωνιστικής συλλογικής δράσης.
Η ανακοίνωση των εκλογών δεν αναστέλλει τη δράση μας, δεν λύνει και δεν σταματά τις νέες επιθέσεις και αφαιρέσεις δικαιωμάτων. Συνεχίζουμε, παλεύουμε, κρατάμε ανοιχτό το δρόμο του αγώνα, της ελπίδας που αυτός δυναμώνει.
Από  την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

 

δημοσίευσε ...