Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Και εκλογές θα μας κάνουν ... για το καλό μας



Και εκλογές θα γίνουν (για το καλό μας)


"κλεμμένο" από : http://vathiprasino.blogspot.com//
Μοιάζουν σαν τους απαγωγείς που τσεπώνουν το χρήμα του εκβιασμού τους και στο τέλος δεν επιστρέφουν το παιδάκι που απαγάγανε!
Ξεσκίστηκαν ξανά οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι από την πρεμούρα να μαζευτούν τα λύτρα, τους στήσανε κώλο κανονικότατα οι νενέκοι δίνοντας λεφτά, υπογραφές και ψηφίζοντας την «δανειακή», και καπάκι ζητάνε κι αλλά!!!

Και ξανά μανά οι τηλεφωνικές επικοινωνίες και οι τηλεδιασκέψεις όπου παίζουν ξανά το βρωμερό παιχνίδι της χαραμάδας, απ’ όπου ξεπηδάει η ελπίδα.
Για να κάνουμε στο όνομα της νέες υποχωρήσεις και παραχωρήσεις.
Νομίζω, ότι και ο χειρότερος Έλληνας αλήτης (και είμαι επιεικής στον χαρακτηρισμό) θα είχε την μπέσα να αρκεστεί στα όσα λύτρα ζήτησε κατά την συμφωνία.
Αυτοί συνεχίζουν το βιολί τους. Σε λίγο, μην παραξενευτείτε αν ξαφνικά ακούσετε στις «ελεγχόμενες» ειδήσεις της κας Τρέμη ή της κας Κοσιώνη να βγαίνει η φράου Μέρκελ και να μας ανακοινώνει τα αποτελέσματα των Ελληνικών βουλευτικών εκλογών.
Θα τα έχει φτιάξει αυτή για λογαριασμό μας, αφού θα έχει βαρεθεί να περιμένει την ανάκαμψη του δικομματισμού…

"Achtung! Achtung! Κατά τις σημερινές Εθνικές Εκλογές στο προτεκτοράτο της Ελλάδας, ψήφισαν 5, εγώ, ο Ρέσλερ, ο Σόϊμπλε, ο Βέστερβέλε και ο/η Μίκαελ Μροντς συμβία του Βεστερβέλε!
Έλαβον: ΝΔ τόσα πολλά, ΠΑΣΟΚ τόσα ικανοποιητικά κι ας είναι μαγαζί μπάχαλο, Ντόρα κάτι λίγα αλλά μπαίνει στη Βουλή, ΛΑΟΣ τόσα αλλά λυπούμαστε για το παράτρίχα, ΔΗΜΑΡ λίγα άρα παρατρίχα, ΣΥΡΙΖΑ πολύ ολίγα και μας συγχωρείτε, ΚΚΕ λίγα και καλά σας είναι (άντε μη σας βγάλω εκτός νόμου), ......"
Εκλογές με βούλα γερμανική, αμέ!
Γιατί τι να σου κάνει μια μικρή αποστασία τύπου Γεωργιάδη – Βορίδη, ένα παγωμένο φιλί ενότητας μεταξύ Βενιζέλου – Λοβέρδου, ή τέλος μια κατάμαυρη και ανίκανη κυβέρνηση νεοΠασόκων και Νεοδημοκρατών;

Οι Γερμανοί βιάζονται για την νέα τάξη τους...

Οι τοκογλύφοι θέλουν να δουν τα αποτελέσματα του πειράματος τους για την νέα διακυβέρνηση…

Και οι νεκροί Έλληνες για να αναπαυθούν…
mosxatoupolis

δημοσίευσε ...