Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

"ΓΑΛΛΙΚΗ" μεταρύθμιση στους ΟΤΑ ...



από aftodioikosi.gr

Δημόσιο: Μέσω Συμβουλίου Μεταρρύθμισης οι αλλαγές

"κλεμμένο" από : http://www.aftodioikisi.gr//

Κυβερνητικό Συμβούλιο Μεταρρύθμισης της δημόσιας διοίκησης, των ΝΠΔΔ και των ΟΤΑ, το οποίο θα διασφαλίσει τη συνέχεια του κράτους στη διαρκή μετεξέλιξή του προς όφελος του πολίτη ιδρύεται με Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου η οποία αποτελεί την επίσημη αφετηρία για τη διοικητική μεταρρύθμιση του κράτους.

Η Π.Υ.Σ., η οποία έγινε δεκτή ομόφωνα από τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου,  συντάχθηκε σε συνεργασία με τους Γάλλους εμπειρογνώμονες μετά τη σχετική συμφωνία συνεργασίας που έχει υπογραφεί με την γαλλική Κυβέρνηση.

«Το έργο του Συμβουλίου και των ομάδων εργασίας διαδραματίζει ουσιαστικό ρόλο στο πλαίσιο της συμφωνίας συνεργασίας μεταξύ της ελληνικής και γαλλικής Κυβέρνησης που έχει τεθεί σε ισχύ από την 6η Ιανουαρίου του 2012. Αξιοποιεί στοιχεία, μελέτες  και προτάσεις που διατυπώνονται με κεντρικό στόχο την τεκμηρίωση και την επιχειρησιακή πληρότητα στη διαδικασία για την προώθηση της Διοικητικής Μεταρρύθμισης που είναι μια διαρκής μεταρρύθμιση. Αυτή η πρωτοβουλία φιλοδοξεί να διαμορφώσει τις βάσεις, και ένα κεκτημένο πάνω στο οποίο θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί αυτό το φιλόδοξο σχέδιο για την αναμόρφωση του Ελληνικού κράτους», τόνισε μεταξύ άλλων στο υπουργικό συμβούλιο ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτρης Ρέππας.

 Για να διαβάσετε το πλήρες κείμενο της ΠΥΣ κάντε κλικ εδώ
Για να διαβάσετε προηγούμενο ρεπορτάζ κάντε κλικ εδώ

δημοσίευσε ...