Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Η κατάληψη της ΠΟΕ - ΟΤΑ στην "ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ"


Σε κατάληψη της εισόδου τελικά εξελίχτηκε η σημερινή (13/2/2012) κινητοποίηση της ΠΟΕ-ΟΤΑ και των εργαζομένων στους Δήμους και τον Ενιαίο Σύνδεσμο. 

Αυτό έγινε, γιατί από νωρίς το πρωί μεγάλες δυνάμεις των ΜΑΤ είχαν παραταχθεί μπροστά στη είσοδο με σαφές διαταγές να μην περάσει "κουνούπι" μέσα στο χώρο του Υπουργείου Μεταφορών όπου θα συνεδρίαζε ο Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος με σκοπό την ιδιωτικοποίηση της Διαχείρισης των Απορριμμάτων στην Αττική και την κατασκευή των τεσσάρων εργοστασίων επεξεργασίας τους.

Αποτέλεσμα της κινητοποίησης ήταν να αναβληθεί η συνεδρίαση λόγω μη απαρτίας, εφόσον δεν μπόρεσαν οι σύμβουλοι να περάσουν από τα μπλοκ των εργαζομένων και να λάβουν μέρος σ' αυτήν. 
Η κινητοποίηση συνεχίστηκε και στο Γραφείο του περιφερειάρχη Αττικής κου Σγουρού, ο οποίος "μικρός Πρωθυπουργός" όταν έφτασε αφού τα "άκουσε" για τα καλά από τους εργαζόμενους, προσπάθησε να δικαιολογήσει τα ... αδικαιολόγητα, ενώ το σύνθημα που δονούσε τον αέρα της Συγγρού που βρίσκονται τα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής ήταν "έξω οι ρουφιάνοι του πόμπολα"
 

   

δημοσίευσε ...