Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑ. ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012




Αθήνα, 3 Ιανουαρίου 2012
Αριθμ. Πρωτ.: 1

Προς:

Συλλόγους-Μέλη
της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
στο Νομό Θεσσαλονίκης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
3ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - Από τις 09.00 π.μ. μέχρι τις 12.00 μ.μ.
ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012 - ΣΤΟΥΣ Ο.Τ.Α. του ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Συνάδελφοι,
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας με στόχο την αποτροπή της πρώτης οργανωμένης προσπάθειας στην Κεντρική Μακεδονία να εκχωρηθεί η διαχείριση των απορριμμάτων σε ιδιώτη, αποφάσισε την προκήρυξη 3ΩΡΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, τη ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012, από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι για τους εργαζόμενους όλων των Ο.Τ.Α. στο Νομό Θεσσαλονίκης και την πραγματοποίηση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στις 10.00 το πρωί στο Δημαρχείο Λαγκαδά (Ν. Παπαγεωργίου 2).

Η οργανωμένη - δυναμική αντίδραση του συνόλου των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση του Νομού Θεσσαλονίκης πρέπει να στείλει ηχηρό μήνυμα σε κάθε αιρετό που ονειρεύεται με πρόσχημα την οικονομική κρίση την κατάργηση του Δημόσιου και Κοινωνικού χαρακτήρα των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Συνάδελφοι,
Η προετοιμασία και η οργάνωση της απεργιακής μας κινητοποίησης τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012 πρέπει τις επόμενες ημέρες να αποτελέσει πρώτη προτεραιότητα του συνδικαλιστικού κινήματος των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση του Νομού Θεσσαλονίκης, ώστε με την συμμετοχή και την παρουσία μας να σταματήσουμε κάθε προσπάθεια για την εκχώρηση της καθαριότητας σε ιδιώτες και την οικονομική επιβάρυνση των πολιτών.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. 

 Ο Πρόεδρος             Ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας

            Θέμης Μπαλασόπουλος       Γιάννης Τσούνης

δημοσίευσε ...