Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Στα Γκαράζ των Δήμων τα περιπολικά της Ελληνικής Αστυνομίας ?


Ρετσίνα 45 συνεργείο οχημάτων Δήμου Πειραιά Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011 ώρα 9:00π.μ.
Διάβαζα στον τύπο προ ημερών ότι η Ελληνική Αστυνομία δεν έχει καύσιμα για τα περιπολικά και τις μηχανές της, αλλά δεν είναι τα μόνα που τις λείπουν....
Στο γενικό κλίμα της κρίσης, των υποχρεωτικών μετατάξεων, ενιαίου φτωχολογίου, απολύσεων και εφεδρειών, φαίνεται να εντάσσονται εκτός από τους υπαλλήλους και το περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας που βρέθηκε σήμερα (εδώ και μέρες ήταν παρκαρισμένο) τακαρισμένο στους δύο μπροστινούς τροχούς για επισκευή - αλλαγή σετ αμπραγιάζ (δίσκο-πλατό-ρουλεμάν) - στο Δημοτικό Σταθμό Αυτοκινήτων του Δήμου Πειραιά στη Ρετσίνα 45, "επισκευαζόμενο" από τεχνίτες του Δήμου.

Οι ερωτήσεις που προκύπτουν εύλογες.....

1) Σε περίπτωση ατυχήματος (το απεύχομαι) ποιος θα αναλάβει την ευθύνη για τους εργαζόμενους ?

2) Με ποιανού εντολή βρίσκεται στο χώρο?

3) Με ποιανού εντολή δόθηκε η επισκευή του οχήματος στους Δημοτικούς Υπαλλήλους (τεχνίτες)?

4) Ποιος πληρώνει τα ανταλλακτικά και από ποιον κωδικό? (γιατί τα εργατικά τα πληρώνει σίγουρα ο Δήμος)

5) Από που προκύπτει σύμβαση του Δήμου με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για ανάληψη από τους Δήμους όλων των εξόδων (καύσιμα-επισκευές-ανταλλακτικά-γραφική ύλη κ.α.) των Τμημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας μέσω "Καλλικράτη" και πότε υπογράφηκε, όπως αφήνουν κάποιοι τεχνηέντως να διαρρεύσει?

6) Ο μέχρι πρότινος Δήμος που αδυνατούσε να εξασφαλίσει τη μισθοδοσία των εργαζομένων και το δώρο, τώρα έχει να ξοδέψει για επισκευές, ανταλλακτικά και για αναλώσιμα υλικά της ΕΛ.ΑΣ ?

7) Ποιους σκοπούς εξυπηρετεί μια τέτοια ενέργεια? (αν εξυπηρετεί) 

@ναρτήθηκε από: 
"timeo Danaos et dona ferentes"

  Β.Γ





δημοσίευσε ...