Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Υπάρχουν άνθρωποι που τα χρειάζονται ....














 Το reportaznet.blogspot.com έγραψε :

Ο δήμαρχος "καταστροφέας" παπουτσιών

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 18.500 χιλιάδες ζευγάρια παπούτσια, τα οποία κατασχέθηκαν από τη δημοτική αστυνομία Πειραιά θα καταστρέψει...
... ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος. Αύριο στις 10:00 το πρωί, έξω από τον Πύργο η μεγάλη αυτή ποσότητα των παράνομων υποδημάτων, θα γίνει «στάχτη» με ειδικό μηχάνημα, παρουσία του δημάρχου Πειραιά. Μετά την ολοκλήρωση της καταστροφής των κατασχεμένων ποσοτήτων, φορτηγά της υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Πειραιά θα μεταφέρουν στη χωματερή τα παράνομα προϊόντα.
 
---------------------------------------------------------
Tο pireotikosteki.gr έγραψε :

Παρουσία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και του Αντιδημάρχου Δημοτικής Αστυνομίας κ. Γιώργου Δαβάκη, αύριο Σάββατο (12/11/11), στις 10:00 το πρωί, έξω από τον Πύργο (Ακτή Ποσειδώνος 2), θα καταστραφούν με ειδικό μηχάνημα, μεγάλες ποσότητες παράνομων προϊόντων απομίμησης, που έχει κατασχέσει η Δημοτική Αστυνομία, στο πλαίσιο της μάχης που δίνει για την πάταξη του παραεμπορίου στην πόλη.


Συγκεκριμένα, θα καταστραφούν 17.000 ζευγάρια υποδήματα, απομιμήσεις γνωστών εταιρειών, τα οποία κατασχέθηκαν σε παράνομη αποθήκη Κινέζου, στη συμβολή των οδών Σπάρτης και Θεσσαλονίκης και 1.500 ζευγάρια υποδημάτων απομιμήσεις γνωστών εταιρειών, τα οποία κατασχέθηκαν σε άλλη επιχείρηση της Δημοτικής Αστυνομίας για την πάταξη του παραεμπορίου στον Πειραιά.

Μετά την ολοκλήρωση της καταστροφής των κατασχεμένων ποσοτήτων, φορτηγά της υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Πειραιά θα μεταφέρουν στη χωματερή τα παράνομα προϊόντα.

------------------------------------------------------------
To megalo-limani είπε :

Δήμαρχε, υπάρχουν οικογένειες στον Πειραιά που τα έχουν πραγματικά ανάγκη, μήπως να το ξανασκεφτείς πριν τα καταστρέψεις ....!!! 
Χριστούγεννα έρχονται ....!!!
------------------------------------------------------
@ναρτήθηκε από:
"timeo Danaos et dona ferentes"
  
Β.Γ

δημοσίευσε ...