Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Επιστράτευση ....!!!



Η ανίκανη και υποταγμένη κυβέρνηση στο Δ.Ν.Τ και στα μνημόνια ,παρ' όλα τα επικοινωνιακά τρυκ  με τους εργολάβους - Ιδιώτες που δημιούργησε, την αστυνομοκρατία των ΜΑΤ στη χωματερή της Φυλής, την ποινικοποίηση των απεργιακών κινητοποιήσεων και τα ψυχολογικά τερτίπια της τρομοκράτησης προς τους εργαζόμενους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, παραδεχόμενη την ήττα της προχώρησε ακόμα ένα βήμα δείχνοντας έκδηλα πλέον τον πανικό που την έχει κυριέψει.

Με απόφαση του πρωθυπουργού της Ελλάδας Γεωργίου Παπανδρέου προχώρησε σε πολιτική επιστράτευση των εργαζομένων οδηγών που υπηρετούν στους Δήμους καθώς και στην επίταξη όλων των απορριμματοφόρων και ανοικτών φορτηγών που διαθέτουν οι Δήμοι.

 Σήμερα το πρωί και ενώ το προεδρείο της εκτελεστικής επιτροπής της Π.Ο.Ε - Ο.Τ.Α βρισκόταν στην αίθουσα του δικαστηρίου που εκδικαζόταν η μήνυση του  Δημάρχου & "συνήγορου της κυβέρνησης" κου Γ. Καμίνη, προκειμένου να βγει η απεργία στο Δήμο Αθηναίων  παράνομη και καταχρηστική, εκδόθηκε το ΦΕΚ της επιστράτευσης ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 2326 με ισχύ από τις 7.00π.μ. της 18/10/2011

Αποκαλύπτοντας ολοφάνερα την ανικανότητά της η χαοτική κυβέρνηση,  όχι μόνο δεν κατάφερε να καθαρίσει σε δύο μέρες το λεκανοπέδιο όπως διακήρυττε, αλλά ούτε καν τους πολύ ευαίσθητους χώρους όπως  νοσοκομεία, σχολεία, παιδικούς σταθμούς και άλλους δεν μπόρεσε να  φέρει σε πέρας. Πως θα μπορούσε άλλωστε εφόσον οι ιδιώτες πήγαιναν στη χωματερή σχεδόν άδεια τα φορτηγά τους για να  τριπλασιάζουν τα δρομολόγια τους ? (ΜΕΓΚΑ ΜΠΙΖΝΑ)

Η επιστράτευση αφορά μόνο τους οδηγούς και τα οχήματα των Δήμων κάτι που σημαίνει ότι όλο το υπόλοιπο προσωπικό ΑΠΕΡΓΕΙ και ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ συσπειρωμένο και περισσότερο δυνατό από κάθε άλλη φορά, δίνοντας μαζικά το παρόν στις συγκεντρώσεις των επόμενων ημερών που έχει διακηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ. 

Οι αποφάσεις  και οι κινήσεις αυτές θα έπρεπε να ξέρουν ότι γιγαντώνουν τους αγώνες μας και δεν τους αποδυναμώνουν, κάτι που θα αποδειχθεί έμπρακτα τις δύο επόμενες ημέρες ...
... αν είναι εδώ για το δουν!!!    

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ  - ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ - ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ !!!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!

ή Εμείς .... ή Αυτοί !!!

@"timeo Danaos et dona ferentes"                 
               Β.Γ




δημοσίευσε ...