Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ - ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ



           ΣΩΜΑΤΕΙΟ                      ΠΕΙΡΑΙΑΣ:  6/10/2011
ΟΔΗΓΩΝ-ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ         
 & ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ            Αρ. Πρωτ.:   35
     ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ                                                                         
          ΡΕΤΣΙΝΑ 45
       18545 ΠΕΙΡΑΙΑΣ                Προς : Μέλη Σωματείου
  ΤΗΛ/ΦΑΞ: 2104194499                                    
 Email:somedp@yahoo.gr
    ΜΕΛΟΣ Π.Ο.Ε-Ο.Τ.Α.             
                                         ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι,
Μετά το 40% μείωσης του μισθού που υπεστήκαμε τον τελευταίο χρόνο, η βάρβαρη κυβέρνηση των μνημονίων και της Τρόικας συνεχίζει την αφαίμαξη του εισοδήματος μας με έκτακτους φόρους – χαράτσια και με νέες μειώσεις στους μισθούς μέσω του ενιαίου μισθολογίου - φτωχολογίου που προωθεί, εκτελώντας τυφλά τις εντολές των δανειστών μας.
Εντολές που δεν σταματούν στις οικονομικές θυσίες μας, προχωρούν χωρίς φραγμούς και αναστολές ,προς όφελος των ιδιωτικών συμφερόντων και του κέρδους,  στη διάλυση του Κοινωνικού Κράτους και στην κατάργηση των Δημόσιων Αγαθών επιβάλλοντας το καθεστώς εργασιακής εφεδρείας – απόλυσης στους εργαζόμενους, αδιαφορώντας για τις δραματικές συνέπειες που θα υποστούμε.
Η χτεσινή μεγαλειώδης κινητοποίηση του κλάδου μας είναι απόρροια της εξαθλίωσης, της απαξίωσης και της ταπείνωσης που στοχευμένα μας οδήγησαν οι επιλογές της νεοφιλελεύθερης πολιτικής της κυβέρνησης. Αλλά είναι και μήνυμα συνέχισης των κινητοποιήσεων μέχρι την ανατροπή της υποτελής κυβερνητικής πολιτικής.
Για το λόγο αυτό, την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011, στις 9.00π.μ. στο χώρο του Δημοτικού Σταθμού Αυτοκινήτων,  σας καλούμε σε Έκτακτη Γενική Ενημερωτική Συνέλευση, προκειμένου να ενημερωθείτε για όλα τα μέτρα και κυρίως για την εργασιακή εφεδρεία – απόλυση που αγγίζει όλο το Δημόσιο Τομέα, παράλληλα να οργανώσουμε καλύτερα τις κινητοποιήσεις μας για το τελικό αποτέλεσμα  της ανατροπής.
      
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
                 
         ή ΑΥΤΟΙ …ή ΕΜΕΙΣ
                                                      
                          Για το Δ.Σ
  Ο Πρόεδρος                    Ο Γεν. Γραμματέας
              
Αλ. Νταβέλης                      Β. Γκιτάκος


δημοσίευσε ...