Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 21/10/2011 ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. ΣΤΗΝ Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ





ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΡΕΝΤΗ

ΑΛΑΤΣΑΤΩΝ 1 – 2ος ΟΡΟΦΟΣ ΝΙΚΑΙΑ 21/10/2011
ΤΗΛ/ΦΑΞ 2104900471 ΑΡ. ΠΡΩΤ. 83
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1950

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 21/10/2011 ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. ΣΤΗΝ Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ
 
Η Γενική Συνέλευση του συλλόγου εργαζομένων δήμου Νίκαιας-Ρέντη αποφάσισε ομόφωνα να καταστήσει τους βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. της Β’ Πειραιά ανεπιθύμητα πρόσωπα ως εκφραστές της νεοφιλελεύθερης πολιτικής που οδηγούν τους εργαζόμενους στην εξαθλίωση και στην εξόντωση…
Η αλαζονεία και το μίσος που επιδεικνύουν προς την εργατική τάξη είναι στα όρια της παραφροσύνης και αποτελούν γνήσιους εκφραστές των συμφερόντων του διεθνούς κεφαλαίου , των τραπεζιτών και των βιομηχάνων.
Οι αποφάσεις που ψηφίζουν και στηρίζουν δεν έχουν καμία κοινωνική και εκλογική νομιμοποίηση και είναι αντίθετες από τις προεκλογικές δεσμεύσεις του κυβερνώντος κόμματος που εξαπάτησε χυδαία τον εργαζόμενο λαό .
Την κρίση δεν την δημιούργησαν οι εργαζόμενοι , την δημιούργησε το κεφάλαιο , οι χρηματιστές , οι βιομήχανοι , ο καπιταλισμός και η ελεύθερη αγορά στο σύνολο της.
Η κυβέρνηση και οι βουλευτές της έσπειραν ανέμους και θα θερίσουν θύελλες!
Μόνο «ντροπή» δεν είναι να «πέσει» αυτή η μισητή κυβέρνηση που έχει κινεζοποιήσει την εργασία , έχει οδηγήσει στην ανεργία και στην απελπισία χιλιάδες εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και καθημερινά ληστεύει τον λαό με χαράτσια και φόρους…
Οι βουλευτές της περιοχής αντί να στρατευθούν με τον λαό και την δυστυχία που του επιβάλλουν οι κυβερνώντες , επέλεξαν για άλλη μια φορά να περισώσουν τα πλουσιοπάροχα προνόμια που τους παρέχει η βουλευτική έδρα!
Η ψήφος που έδωσαν στο κατάπτυστο πολυνομοσχέδιο διάσωσης των τραπεζιτών και των βιομηχάνων θα τους στιγματίζει για τον υπόλοιπο βίο τους…
Οι βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. (Λιντζέρης-Νιώτης-Διαμαντίδης) είναι ανεπιθύμητοι και εχθροί της εργατικής τάξης και μπορούν να συνεχίσουν να κρύβονται από την κοινωνία ( προφανώς από τις ενοχές τους…) και να συναθροίζονται στα ελιτίστικα σαλέ των αφεντικών τους(τραπεζίτες , βιομήχανοι , χρηματιστές κλπ).
Δηλώνουμε ότι δεν εξαιρούνται από αυτήν την θέση οι βουλευτές της Ν.Δ.(Τραγάκης-Νεράντζης) , ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. (Ανατολάκης) και οι πολιτευτές της Δημοκρατικής Συμμαχίας στην ευρύτερη περιοχή .
Η αξιωματική αντιπολίτευση αφού καταλήστεψε ως κυβέρνηση το δημόσιο και «βόλεψε» τα «γαλάζια παιδιά» στην δημόσια διοίκηση , στην συνέχεια δια στόματος του κ. Μιχελάκη (εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ. )επιτέθηκε βάναυσα στον δίκαιο απεργιακό αγώνα των εργαζόμενων στην Τοπικής Αυτοδιοίκησης .
Είναι γνωστό επίσης ότι επινόησαν τον «θεσμό» της εργασιακής εφεδρείας-απόλυσης στους εργαζόμενους του ευρύτερου δημόσιου τομέα…
Η κ. Ντόρα Μπακογιάννη ( της γνωστής καταστροφικής οικογένειας) έχει καταντήσει προπαγανδιστικό φερέφωνο του κεφαλαίου και η μόνη θέση που στηρίζει είναι η προάσπιση των ισχυρών χρηματοδοτών της και η απόλυση των δημοσίων υπαλλήλων όπως επίσης και της ιδιωτικοποίησης των κοινωνικών υπηρεσιών…
Η Γ.Σ. του συλλόγου μας στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα προς τους βουλευτές και πολιτευτές των αστικών κομμάτων ότι η απάντηση στην τρομοκρατία της πολιτικής και των θέσεων τους είναι ο ταξικός αγώνας και η ενότητα των εργαζομένων και των ανέργων !
Οι εργαζόμενοι του δήμου Νίκαιας-Ρέντη δεν τρέφουν πλέον καμία αυταπάτη για τις προθέσεις των βουλευτών! Ο μόνος δρόμος είναι ο δρόμος του αγώνα!
Σε αυτόν τον πόλεμο νικητής θα είναι ο εργαζόμενος λαός!!!
 
Η Γ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΡΕΝΤΗ

δημοσίευσε ...