Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΕ - ΟΤΑ



 Την ΠΕΜΠΤΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011 πραγματοποίηση 4ΩΡΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από τις 11.30 π.μ. μέχρι 3.30 μ.μ. για να διαμαρτυρηθούμε μαζί με τους φοιτητές και την εκπαιδευτική κοινότητα για την πολιτική της κυβέρνησης που υποβαθμίζει την Παιδεία (Βιβλία, Ελλείψεις διδακτικού προσωπικού, αύξηση δαπανών) και επιβαρύνει οικονομικά τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς.
Προσυγκέντρωση των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στις 12.30 το μεσημέρι στα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24 – Πλατεία Καραϊσκάκη – Αθήνα) και με πορεία στο Υπουργείο Εσωτερικών και στο συλλαλητήριο στα ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Στις υπόλοιπες πόλεις συμμετοχή στα συλλαλητήρια που διοργανώνουν οι φοιτητές και οι εκπαιδευτικές οργανώσεις.
     
     Το ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 24 και 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011 ΑΠΕΧΟΥΜΕ από κάθε υπερωριακή εργασία με στόχο να μην λειτουργήσει καμία ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ διαμαρτυρόμενοι και για τις περικοπές που γίνονται όπου εργαζόμενοι  απασχολούνται Κυριακές και αργίες χωρίς να πληρώνονται. 


Αγωνιζόμαστε για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας… διεκδικούμε την ελπίδα για μια καλύτερη κοινωνία… για αυτό βροντοφωνάζουμε…
Ή ΕΜΕΙΣ… Ή ΑΥΤΟΙ… ΜΟΝΟ ΑΓΩΝΑΣ !!!

δημοσίευσε ...