Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Δυναμικό το Παρόν που έδωσαν οι συνδικαλιστές της ΠΟΕ - ΟΤΑ



Δυναμικό παρόν έδωσαν σήμερα το μεσημέρι στην πλατεία Κλαυθμώνος οι συνδικαλιστές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του λεκανοπεδίου στο κάλεσμα, ανοίγοντας το δρόμο των κινητοποιήσεων που έχει εξαγγείλει η Ομοσπονδία.

Στις 12 το μεσημέρι, όπως ήταν προγραμματισμένο, συγκεντρώθηκαν τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων που ανήκουν στη δύναμη της  ΠΟΕ - ΟΤΑ στη Πλατεία Κλαυθμώνος στην Αθήνα ,όχι τυχαία, η συγκεκριμένη πλατεία έχει συμβολικό χαρακτηρισμό μιας και εκεί κατά παράδοση διαδήλωναν οι απολυμένοι εργαζόμενοι της κάθε νέας κυβέρνησης που προέκυπτε και προχώραγε σε μαζικές απολύσεις στο Δημόσιο, αυτό μέχρι το 1911 που "Συνταγματοποιήθηκε" η μονιμότητα τους. Μια μονιμότητα που έρχεται τώρα ο νεοφιλελευθερισμός της σημερινής κυβέρνησης να καταστρατηγήσει.

Ακολούθησε πορεία στο Υπουργείο Οικονομικών στην Πλ. Συντάγματος, όπου οι συνδικαλιστές ΕΚΑΨΑΝ τα "ραβασάκια" του κεφαλικού φόρου που επέβαλε η κυβέρνηση του μνημονίου, δείχνοντας έμπρακτα την αντίθεσή τους, στα "χαράτσια" και τη "ρατσιστική" αντιμετώπιση που έχει η κυβέρνηση προς τους Δημόσιους Υπαλλήλους εφαρμόζοντας απανωτές περικοπές σε μισθούς και συντάξεις και εφευρίσκοντας το νέο "κόλπο" απολύσεων, την "εργασιακή εφεδρεία".


Επόμενο "ραντεβού" κινητοποίησης :
       
  Την ΠΕΜΠΤΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011 πραγματοποίηση 4ΩΡΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από τις 11.30 π.μ. μέχρι 3.30 μ.μ. για να διαμαρτυρηθούμε μαζί με τους φοιτητές και την εκπαιδευτική κοινότητα για την πολιτική της κυβέρνησης που υποβαθμίζει την Παιδεία (Βιβλία, Ελλείψεις διδακτικού προσωπικού, αύξηση δαπανών) και επιβαρύνει οικονομικά τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς.
Προσυγκέντρωση των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στις 12.30 το μεσημέρι στα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24 – Πλατεία Καραϊσκάκη – Αθήνα) και με πορεία στο Υπουργείο Εσωτερικών και στο συλλαλητήριο στα ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Ή ΕΜΕΙΣ… Ή ΑΥΤΟΙ… ΜΟΝΟ ΑΓΩΝΑΣ !!!

 

"timeo Danaos et dona ferentes"
  Β.Γ








δημοσίευσε ...