Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Ο υπουργός Λοβέρδος βρήκε ... τις πταίει!



"κλεμμένο" από : tovima.gr
«Το ένα εκατομμύριο δημοσίων υπαλλήλων που ταλαιπωρούν δέκα εκατομμύρια πολίτες με την βεβαιότητα ότι ο δημόσιος τομέας είναι ισόβιος, μας έφτασαν εδώ που μας έφτασαν», είπε χαρακτηριστικά, ενώ δεν δίστασε να «αποδομήσει» το ισχύον συνταγματικό πλαίσιο, καθώς υποστήριξε ότι «το ισχύον Σύνταγμα αποτελεί την πρώτη ΄΄γραμμή Μαζινό΄΄ υπέρ της γραφειοκρατίας». «Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να ασκήσει πολιτικές χωρίς να νικήσει το Ελληνικό Δημόσιο, εξαπατάται», πρόσθεσε ο κ. Λοβέρδος, προκαλώντας έντονα ερωτηματικά μεταξύ των βουλευτών για τους λόγους που τον ώθησαν «να ρίξει λάδι στη φωτιά», μια ημέρα μετά την ανακοίνωση των ραγδαίων διαρθρωτικών μέτρων της κυβέρνησης στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.
 ----------------------------------------------
"κλεμμένο" από : mediasoup.grΩστόσο, ο κ. Λοβέρδος συνέχισε βάλλοντας και κατά της Αριστεράς και με αφορμή το θάνατο των θυμάτων της Μαρφίν είπε: «σας θυμίζω τον τραγικό θάνατο των τριών προσώπων στην Μαρφίν. Σας θυμίζω ότι με το που πέθαναν αυτοί οι άνθρωποι, σα να μην ήταν άνθρωποι, επειδή δεν ανήκαν στην Αριστερά, το θέμα ξεπετάχτηκε σε δέκα λεπτά άντε σε ένα βραδινό δελτίο ή στις κηδείες τους. Διότι, στη μεταπολιτευτική Ελλάδα, η αξία της ζωής είναι μόνο εάν είσαι αριστερός. Εάν δεν είσαι αριστερός, σε πεθαίνουν σε δύο ημέρες. Ό,τι γινόταν μετά τον εμφύλιο, αντεστράφη μετά τη μεταπολίτευση».

Ενδιαφέρον η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ για τη τελευταία δήλωση περί αριστερών και μη,
ο Παναγιώτης Λαφαζάνης έκανε λόγο για «ακροδεξιό παραλήρημα» και αφού δήλωσε ότι λυπάται για την περιπέτεια της υγείας του κ. Λοβέρδου στο παρελθόν, ανέφερε ότι «αν ίσχυαν τα όσα λέει, θα είχε πεθάνει».
 -------------------------------------------------
Υ.Γ. τυχαία η επιλεκτική αναφορά της τραγωδίας στην τράπεζα, με θύματα τρεις εργαζόμενους, λίγες μόλις ημέρες πριν τις κινητοποιήσεις στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ...???

"timeo Danaos et dona ferentes"
  Β.Γ

δημοσίευσε ...